reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

acha u nas zapomnialam dodac ostatnio bylo taka jazda ze o 11 zjadl mleko a puzniej wszystko ble o 15 pojechalam przed 19maz dzwon ze lata z lyzeczka a ten nie chce i koniec dlugo nie myslac mowie ze lec po danonka (przypomnialo mi sie co pisala aniusiaa )zjadl do tego kilka chrupkow i poszedl spac w nocy zjadl 210ml i na drugi dzien normalnie wszystko

ja nerwicy dostane rozumiem nie chce jesc mleka a on je raz same mleko az sie trzesie do niego a innym razem sie tak drze prezy ze niechce ze szok nie wiem czemu sie tak zachowuje acha dodam ze marudzi itd podejrzewam ze glod go troszkenwtedy meczy

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy za sobą kolejną nowość... owsiankę.
Krótko mówiąc - bleeeeeeeeeeeeeeeee :baffled:

i bardzo dobrze, haha
zostało dla mamusi która ją uwielbia :-D

powracamy więc do starego systemu - pyszne kaszki owocowe :happy:

my nie lubimy owsianki :-(
dziś nam się wszystko posypało. jadła standardowo, ale dziwnie spała: 12-14, a potem 17-17:40. nie wiem co będzie w nocy...:-(
tak sobie myślę, że zamiast 5 posiłku będzie dostawała jabłuszko z biszkoptami.
czyli będzie:
obiad
podwieczorek
kąpiel
kolacja.
spróbuję dac dziś na noc małej mleko z kleikiem. może lepiej będzie jej się spało.

Kinia a o ktorej ta kolacja.Lepiej jest najpierw kapiel potem jedzenie.Dziecko troche zglodnieje i bedzie jadlo:tak:z pelnym brzusiem pediatra powiedziala ze sie nie kapie:no:Ja kapie wlasnie teraz a zaraz po butla i spanko:tak:no z tym spankiem to czasem nie tak odrazu,zalezy ile spal wczesniej:-)

oczywiście, że najpierw kąpiel a potem kolacja :-)
już się umyłyśmy... matko diabeł w moją córkę wstąpił. chyba z 15 minut ją ubierałam. ciągle się ze mną "szarpała"...

A my nie możemy ustalić żadnego schematu, jeśli chodzi o częstość i ilość posiłków w ciągu dnia. Powodów jest kilka - a to drzemki o różnych porach, a to grymaszenie podczas jedzenia. Dzisiaj przez cały dzień zjadła tylko 300 ml mleka. W takiej sytuacji robię jej butlę częściej, bo a nuż najdzie ją ochota. Czy to możliwe, że to od ząbków taki brak apetytu?

Ja jak daje jej kaszke wieczorem to wtedy daje przed kapiela a jak mleko to po kapieli.
Dzis Klaudia pierwszy raz jadla na obiad rybke,a na deser jogurt z owocami lesnymi,Wszystko opedzlowala migusiem :-)

reklama
Do góry