mm81
Majowe mamy'08
Ale sie wscieklam, napisalam wielkiego posta i chcialam cos skasowac i mi sie backspace zacial i najpierw zaczal kasowac a pozniej mi wrocilo do strony startowej Nienawidze tej klawiatury
Schemat posilkow Ani wyglada tak
ok 8 210 mleka i 3 miarki kaszki do tego
ok 12 zupka lub danie z miesem
ok 14.30 210 mleka z 3 miarkami kaszki
ok 17 zupka jarzynowa
ok 18 deser owocowy ze sloiczka lub sok z woda ok 150- 200ml
kolacja roznie, czasami ok 20 a czasami ok22 ale zawsze jest to mleko z dodatkiem 3 miarek kaszki
Ania nie chce jesc gestej kaszki lyzeczka. Czasami do owocow dosypuje jej troche kaszki.
Dziubek ja kiedys porownywalam zawartosc skladnikow odzywczych w kleiku kukurydzianym ,kaszce ryzowej i kaszce bifidus. Tylko kaszka ryzowa jest z cukrem ale zaartoscia weglowodanow i kalorii niemal nie rozni sie od tych produktow bez cukru.
Kaszka bifidus nestle jest fajna, ma ladny zapach i jest mocno zmielona i nie robia sie takie kluchy w mleku jak po podaniu jakiegos kleiku czy innej kaszki. Ale mniej pecznieje niz np kleik ryzowy.
Schemat posilkow Ani wyglada tak
ok 8 210 mleka i 3 miarki kaszki do tego
ok 12 zupka lub danie z miesem
ok 14.30 210 mleka z 3 miarkami kaszki
ok 17 zupka jarzynowa
ok 18 deser owocowy ze sloiczka lub sok z woda ok 150- 200ml
kolacja roznie, czasami ok 20 a czasami ok22 ale zawsze jest to mleko z dodatkiem 3 miarek kaszki
Ania nie chce jesc gestej kaszki lyzeczka. Czasami do owocow dosypuje jej troche kaszki.
Dziubek ja kiedys porownywalam zawartosc skladnikow odzywczych w kleiku kukurydzianym ,kaszce ryzowej i kaszce bifidus. Tylko kaszka ryzowa jest z cukrem ale zaartoscia weglowodanow i kalorii niemal nie rozni sie od tych produktow bez cukru.
Kaszka bifidus nestle jest fajna, ma ladny zapach i jest mocno zmielona i nie robia sie takie kluchy w mleku jak po podaniu jakiegos kleiku czy innej kaszki. Ale mniej pecznieje niz np kleik ryzowy.