anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
ale to drugie wygląda jak nasze drugie danie (wygląda tylko) czyli wszystko oddzielnie dajesz ziemniak, potem mięsko itd, czy to miksujesz choć trochę?
Rzadka zupa wam się nie wylewa z łyżki?
Ja to i tak od połowy zupy/dania muszę kłaść na łyżeczkę kawałek flipsa, żeby go oszukać i żeby zjadł.
Nie wiem jak będę go karmić od roku czasu, mam nadzieję, ze wyjdzie z alergii. Dawać mu tego co my to nie będę, łatwiej mi ugotować specjalnie dla niego + coś dla siebie ( mąż nie jada moich potraw, taki jest), bo ja lubię mocno doprawione nienadające się dla dzieci.
Niedługo spróbuję upiec chleb z mąki kukurydzianej, wtedy będę mu mogła zrobić kanapeczkę ale niby z czym, z wędzoną piersią indyka ? tylko to ma konserwanty. sery odpadają oczywiście
Szopek, ja już przestałam dawać zupy o takiej konsystencji, jakie my jemy, bo Mati nimi pluł i po 5 łyżeczkach uciekałł od jedzenia, nawet jak był nie wiem jak głodny... on po prostu musi czuć, że ma coś w buzi, a nie tylko wodę...ta sama zupka z rozdrobniona bułeczką lub zagęszczona kasza manna lub kleikiem ryżowym to dopiero jest mniammmm
co do mocno przyprawionych dań to my z R chętnie wpadniemy kiedyś na obiadek...uwielbiamy takie...a już danie bez dużej ilości czosnku to danie stracone