Podobne tematy
- guest-1726211146
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jestem najpierw za tym żeby te testy zrobić. Amniopunkcja jest chyba już w ostatecznościJa zrobiłabym test nipt. U mnie ryzyko ZD było 1:71. Ta sama sytuacja - usg dobre, biochemia kiepska. Zrobiłam sanco. Wynik prawidlowy. Na amniopunkcje się nie zdecydowałam.
Mam problem z ciśnieniem może dlatego ta biochemia tak wyszła.Właśnie jestem najpierw za tym żeby te testy zrobić. Amniopunkcja jest chyba już w ostateczności
Tak chyba zrobimyPolecam zrobić test NIPT -SANCO. Szybki wynik a jeśli chodzi o PAPPA to jest czysta matematyka i potrafi dużo namieszać co nie znaczy, że z konkretnie Twoim dzieckiem jest coś nie tak. Zrób Sanco potem gdyby wyszło coś źle to rozważcie amniopunkcję
Nie chce być tą straszącą ale znam historię gdzie test nipt/sanco zawiódł i dał fałszywie pozytywny wynik badania a dziecko niestety chorePolecam zrobić test NIPT -SANCO. Szybki wynik a jeśli chodzi o PAPPA to jest czysta matematyka i potrafi dużo namieszać co nie znaczy, że z konkretnie Twoim dzieckiem jest coś nie tak. Zrób Sanco potem gdyby wyszło coś źle to rozważcie amniopunkcję
Zdaję sobie z tego sprawę,zostaję tylko wtedy amniopunkcja ale chyba nie dam rady zrobićNie chce być tą straszącą ale znam historię gdzie test nipt/sanco zawiódł i dał fałszywie pozytywny wynik badania a dziecko niestety chore
Są to rzadkie przypadki no ale niestety się zdarzają
Polecam odwiedzić profil na ig
Wyjątkowa Hania