MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Doskonale Cię rozumiem, ale tutaj raczej nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie, czy ktoś miał tak samo. Uzyskałaś kilka merytorycznie wartościowych odpowiedzi ale nikt nie napisał tego, co chciałabyś przeczytać. Polecam napisać na tej grupie fb:Nie wiem czy ktoś czytał moje pytanie odnośnie wynikow,pytanie brzmiało " czy ktoś miał taką sytuację ?",Nie szukam mądrości typu jaką wiarygodność ma test Sanco bo to doskonałe wiem choć w moim przypadku firma zawiodła ( jeśli sledzisz moje wypowiedzi),odpowiedź typu "szansa jest bardzo mała, czy znikoma".Szukam odpowiedzi na pytanie, bo nie wierzę, że nikt nie był w takiej sytuacji .Jeżeli ktoś tego nie przechodził nie wiem o czym mówi, o wiarygodności mogę poczytać na necie jest wiele wypowiedzi.Takze dziewczyny ochlonce ,jeśli nie byliscie w takiej sytuacji nie zabierajcie głosu bo nie pomagacie w tym nikomu.Szukam osób które są mi w stanie pomóc A nie głosić mądrości
Badania w ciąży:USG Prenatalne, Genetyczne, Amniopunkcja, Pappa, Terminacja | Facebook
Grupa dotycząca diagnostyki prenatalnej i genetycznej w ciąży i już po. Rozmawiamy o badaniach w ciąży typu test NIPTY, PAPPA, Hormony, również o amniopunkcji.
www.facebook.com