Ja planuje chyba plecak zamiast torby. Na alli sa ok. 18-20 dolarow plus rabat jako pierwsze zamówienie a u nas ten sam na allegro znalazłam za ponad stowe :/
Nie lubię plecaków właśnie :/ ale tez na Ali widziałam spoko torby wiec może się skuszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja planuje chyba plecak zamiast torby. Na alli sa ok. 18-20 dolarow plus rabat jako pierwsze zamówienie a u nas ten sam na allegro znalazłam za ponad stowe :/
Ja sie torba zrazilam przy 1 corce, bo mi sie noc nie miescilo Teraz jak bede miala do ogarniecia 2 dzieci dla ktorych bede musiala pol mieszkania zebrać to wybieram plecak sa spoko, bo tez je na wozek mozna zawiesic jak jest potrzeba ale zalezy co kto woli ja plecakow tez nie lubililam nigdy, az w pracy sie przekonalam dybiac 2 torby na ramieniu w tym jedna z lapkiem. Ramiona bolaly jak nie wiem. A tak kupilam plecak, z przegroda na kompa i wioNie lubię plecaków właśnie :/ ale tez na Ali widziałam spoko torby wiec może się skuszę
Dziewczyny, czy polecacie jakiś wygodny fotel lub model fotela, w którym można wygodnie karmić dziecko?
właśnie też mi się marzył ten Strandmon, ale jak już usiadłam na niego w ikei, to tak się zapadłam, że było ciężko wstać, a z dzieckiem na ręku byłoby pewnie jeszcze ciężej, więc dla mnie odpada... Jeszcze jakąś wersję Poanga biorę pod uwagę, ale dziś przejadę się do ikei i zobaczę, czy są wygodne. Martwi mnie, że one mają takie "gołe" oparcia na ręce i to też może być niewygodne.Ja akurat wykorzystam fotel, ktory juz mam, ale wszystkie moje kolezanki zachwycaly sie fotelem z Ikei jako najlepsza opcja do karmienia (Strandmon) [emoji5]
@urs, a mogę zapytać gdzie Ty kupiłaś swój fotel? bo widzę na zdjęciu z głównego wątku, że nie jest chyba tak głęboki jak ten Strandmon, a jednak trochę podobny i też bardzo mi się podoba
Piękny fotel - piękna cena popatrzę dziś jeszcze co mają w sklepieMoj jest z sofacompany i jest duuuzo wiekszy, ale powiem Ci, ze mam ten z Ikei w biurze i jest dla mnie do siedzenia duzo wygodniejszy - chociaz rzeczywiscie, troche sie w nim czlowiek bardziej zapada [emoji4]
Piękny fotel - piękna cena [emoji6] popatrzę dziś jeszcze co mają w sklepie