reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Nie lubię plecaków właśnie :/ ale tez na Ali widziałam spoko torby wiec może się skuszę
Ja sie torba zrazilam przy 1 corce, bo mi sie noc nie miescilo :D Teraz jak bede miala do ogarniecia 2 dzieci dla ktorych bede musiala pol mieszkania zebrać to wybieram plecak ;) sa spoko, bo tez je na wozek mozna zawiesic jak jest potrzeba :) ale zalezy co kto woli :) ja plecakow tez nie lubililam nigdy, az w pracy sie przekonalam dybiac 2 torby na ramieniu w tym jedna z lapkiem. Ramiona bolaly jak nie wiem. A tak kupilam plecak, z przegroda na kompa i wio ;)

Dziewczyny, czy polecacie jakiś wygodny fotel lub model fotela, w którym można wygodnie karmić dziecko?

Dziewczyny, czy polecacie jakiś wygodny fotel lub model fotela, w którym można wygodnie karmić dziecko?

Ja akurat wykorzystam fotel, ktory juz mam, ale wszystkie moje kolezanki zachwycaly sie fotelem z Ikei jako najlepsza opcja do karmienia (Strandmon) [emoji5]

Ja akurat wykorzystam fotel, ktory juz mam, ale wszystkie moje kolezanki zachwycaly sie fotelem z Ikei jako najlepsza opcja do karmienia (Strandmon) [emoji5]
właśnie też mi się marzył ten Strandmon, ale jak już usiadłam na niego w ikei, to tak się zapadłam, że było ciężko wstać, a z dzieckiem na ręku byłoby pewnie jeszcze ciężej, więc dla mnie odpada... Jeszcze jakąś wersję Poanga biorę pod uwagę, ale dziś przejadę się do ikei i zobaczę, czy są wygodne. Martwi mnie, że one mają takie "gołe" oparcia na ręce i to też może być niewygodne.

Jakieś jeszcze typy?

@urs, a mogę zapytać gdzie Ty kupiłaś swój fotel? bo widzę na zdjęciu z głównego wątku, że nie jest chyba tak głęboki jak ten Strandmon, a jednak trochę podobny i też bardzo mi się podoba ;)

@mayfly , jak dla mnie te fotele poang są niższe i gorzej się z nich wstaje niż ze Strandmon. Ja kupiłam strandmon w Ikei, pod plecami mam poduszki i jest wygodnie :) Ale super fotele są w Agata meble, naprawdę piękne i jak dla mnie wygodniejsze od tych ikeowskich.

@urs, a mogę zapytać gdzie Ty kupiłaś swój fotel? bo widzę na zdjęciu z głównego wątku, że nie jest chyba tak głęboki jak ten Strandmon, a jednak trochę podobny i też bardzo mi się podoba ;)

Moj jest z sofacompany i jest duuuzo wiekszy, ale powiem Ci, ze mam ten z Ikei w biurze i jest dla mnie do siedzenia duzo wygodniejszy - chociaz rzeczywiscie, troche sie w nim czlowiek bardziej zapada [emoji4]

Moj jest z sofacompany i jest duuuzo wiekszy, ale powiem Ci, ze mam ten z Ikei w biurze i jest dla mnie do siedzenia duzo wygodniejszy - chociaz rzeczywiscie, troche sie w nim czlowiek bardziej zapada [emoji4]
Piękny fotel - piękna cena ;) popatrzę dziś jeszcze co mają w sklepie ;)

reklama
Piękny fotel - piękna cena [emoji6] popatrzę dziś jeszcze co mają w sklepie ;)

No niestety ceny maja powalajace w porownaniu z Ikea - my fotel kupowalismy w dniu otwarciu salonu i zaplacilismy tylko 35% wartosci, ale trzeba bylo baaardzo wczesnie wstac [emoji23]

Do góry