reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

O właśnie jeszcze zapomniałam o lovi.. dobre opinie ma ?

Dobre :) Głównie dlatego się na niego zdecydowałam, że sporo kobiet zainteresowanych w większym stopniu laktacją itp go poleca. W internecie też ma dobre opinie. A jest jednak sporo tańszy niż medela na przykład.

reklama
W ogóle dziewczyny polecam pajacyki z f&f z tesco, są naprawdę z fajnej bawełny, mięciutkiej, np dużo lepszej niż pajaców, które mam ze smyka, no i cenowo wychodzą naprawdę korzystnie. Szczególnie jak jest promocja ;)
38F3EA97-4AD2-4BDC-8CD1-C8127D36F2F8.png

Załączniki

• 38F3EA97-4AD2-4BDC-8CD1-C8127D36F2F8.png
    38F3EA97-4AD2-4BDC-8CD1-C8127D36F2F8.png
    3,3 MB · Wyświetleń: 353
Ostatnia edycja:
Dziewczyny też jestem zainteresowana laktatorem z medeli i zastanawiałam się nad tym mini, tego normalnego to dosyć wysoka cena, a nie wiadomo czy będziemy korzystać. Rozmawiałam z koleżanką i ona miała ten mini z medeli i była bardzo zadowolona więc chyba się zdecyduję.

A ja dzisiaj w sklepie stanęłam przed ściana ze smoczkami... Jaki na początek? Są jakieś dynamiczne, ortodontyczne, uspokajające... :szok:

Smoczki polecane przez logopedów to lovi, te co wyżej ktoś wstawił ;) ja tez takie kupuje.

A powiedzcie mi jakie torby do wózków kupujecie ? Macie jakieś linki? Widziałam, ze Piorun coś wstawił, a jeszcze ktoś coś?

Dziewczyny też jestem zainteresowana laktatorem z medeli i zastanawiałam się nad tym mini, tego normalnego to dosyć wysoka cena, a nie wiadomo czy będziemy korzystać. Rozmawiałam z koleżanką i ona miała ten mini z medeli i była bardzo zadowolona więc chyba się zdecyduję.

Ja dostałam ten mini electric i postanowiłam, że na razie przy nim zostanę.

Dopiero gdyby była jakaś niezapowiedziana tragedia to dokupię w razie czego ten najdroższy!

reklama
Do góry