reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

właśnie też mi się marzył ten Strandmon, ale jak już usiadłam na niego w ikei, to tak się zapadłam, że było ciężko wstać, a z dzieckiem na ręku byłoby pewnie jeszcze ciężej, więc dla mnie odpada... Jeszcze jakąś wersję Poanga biorę pod uwagę, ale dziś przejadę się do ikei i zobaczę, czy są wygodne. Martwi mnie, że one mają takie "gołe" oparcia na ręce i to też może być niewygodne.

Jakieś jeszcze typy?
Zamówiłam novea z agaty. Jak testowałam w sklepie było ok, ale nadal czekam na dostawę.

reklama
Ja zamawiałam na stronie Bodzio, jak będzie za głęboki to też wspomoge się poduszkami. A pozostałe meble w Agacie, ale jeszcze czekamy na dostawę.

My dzisiaj dotarliśmy na zakupy [emoji16][emoji16] w końcu! Już niewiele brakuje do zakończenie wyprawki [emoji4][emoji4]
IMG_1845.JPG

Rożek z wąsami podbił nasze serca, na tyle że taki sam kupiliśmy komplet pościeli z ochraniaczem [emoji23]

Załączniki

• IMG_1845.JPG
    IMG_1845.JPG
    296,6 KB · Wyświetleń: 313
My dzisiaj dotarliśmy na zakupy [emoji16][emoji16] w końcu! Już niewiele brakuje do zakończenie wyprawki [emoji4][emoji4] Zobacz załącznik 895713

Rożek z wąsami podbił nasze serca, na tyle że taki sam kupiliśmy komplet pościeli z ochraniaczem [emoji23]
Ta gąbka do wanienki to moim zdaniem niezbyt dobry pomysł, siedlisko bakterii. My też mieliśmy, ale użyliśmy jej 3 razy i później jakoś się brzydziłam [emoji85]

Ta gąbka do wanienki to moim zdaniem niezbyt dobry pomysł, siedlisko bakterii. My też mieliśmy, ale użyliśmy jej 3 razy i później jakoś się brzydziłam [emoji85]

Koleżanki mi doradzały, że lepsze to niż siedzisko. W sumie tak samo wtedy odpada gąbka do mycia ciała i wszystkie inne myjki [emoji15] no nie wiem zobaczymy w praktyce [emoji4]

Ja uzywalam takiego leżaczka przy 1 corce i teraz tez planuje. Mega mi sie sprawdzilo, a ten material mozna zdjąć i wyprać w przeciwieństwie do gąbki

Załączniki

• Screenshot_20180907-185253.jpg
    Screenshot_20180907-185253.jpg
    131,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry