Ag.ta
Fanka BB :)
Kupiłam identyczny komplet tylko bez rękawiczek ostatnio ;-)))Komplet z pepco.
Zobacz załącznik 796986
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam identyczny komplet tylko bez rękawiczek ostatnio ;-)))Komplet z pepco.
Zobacz załącznik 796986
koniecznie pokaż co tam nakupowała hahaJa aż się boję. Moja mama dziś z Europy wraca, a siostra napisała wiadomość, że mama spakowała się w jedna walizkę, więc do całej drugiej nakupiły ciuchów i pierdół dla maluszka i synka. Boszzzze zaczyna się...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hola77, widzę, że zrobiłaś ten sam błąd co ja kupując puzzle piankowe z wyjmowanymi elementami Cóż, człowiek uczy się na własnych błędach
A w pepco fajne rzeczy widziałam. Jeszcze nie kupuję, czekam aż się ujawni fasolka. I u mnie też kiepsko ze sklepami. Ale podobno jest jeden sklep z dużym wyborem wózków.No u mnie w miescie nie mam wyboru zbytnio. Pepco, kik, textil market. Ze 3 sklepy typowo dzieciece ale ceny lo matko. Kupie tam wyjsciowki albo zamowie na necie.
Hahaha to ja już tego błędu nie popełnie dzięki dziewczyny!Hola77, widzę, że zrobiłaś ten sam błąd co ja kupując puzzle piankowe z wyjmowanymi elementami Cóż, człowiek uczy się na własnych błędach