reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Dawno mnie na tym wątku nie było.Muszę nadrobić.
Chwalę się dzisiejszymi zakupami.Ciężko mi cokolwiek kupić zanim upewnę się płci.Dzisiejsze zakupy i tak bardziej na chłopca pasują ale od biedy dziewczynka też wynosi.
1488300703-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

1a0edb7d8e6b553338a4790f13473e57.jpg

No i jak tu tym moim wariatkom wytłumaczyć, że ja też chce coś kupić. Mojej mamie i siostrze nie da się przegadać.
Gdzieś tam leżą jeszcze dwie pary jeansów ciążowych długich. Jedne krótkie. Nosidełko. Kilka sukienek. Tuniki. Śpiworki [emoji23][emoji23][emoji23]
Samych śpiochów jest chyba z 30 jak nie więcej. A to ponoć dopiero pierwsza partia dostarczona. Dwie pozostałe nie weszły w walizkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
1a0edb7d8e6b553338a4790f13473e57.jpg

No i jak tu tym moim wariatkom wytłumaczyć, że ja też chce coś kupić. Mojej mamie i siostrze nie da się przegadać.
Gdzieś tam leżą jeszcze dwie pary jeansów ciążowych długich. Jedne krótkie. Nosidełko. Kilka sukienek. Tuniki. Śpiworki [emoji23][emoji23][emoji23]
Samych śpiochów jest chyba z 30 jak nie więcej. A to ponoć dopiero pierwsza partia dostarczona. Dwie pozostałe nie weszły w walizkę

o mamusiu! to zaszalaly!!!
tyle ciuszkow to u mnie chyba na pół. roku było!

reklama
Rozmiary od 0-3 miesięcy, 3, 3-6. Do pół roku jestem ustawiona. Reszta ma dojść ponoć paczką [emoji23][emoji23][emoji23]
Tez mi się I love granda spodobało. Jest kilka z cudnymi napisami. Moja chrzestna też juz zapowiedziała jakieś wysyłki z Polski. Mój tato. No ludzie opanować się nie mogą. Chyba im powiem, że jak juz koniecznie chcą coś wysłać to może na rozmiar roczniaka.

Do góry