1
169849
Gość
Dziewczyny, kupiłam butelkę z Aventu tą najmniejszą 0+, choć zastanawiałam się nad tą +1m 200ml. Dobrą kupiłam czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że dobrze. Zależy jaki smok, czy się spodoba. Możesz sobie potem skompletować z tej samej firmy. A może się wcale nie przyda i potem smok większy na soczek kupisz.Dziewczyny, kupiłam butelkę z Aventu tą najmniejszą 0+, choć zastanawiałam się nad tą +1m 200ml. Dobrą kupiłam czy nie?
Laski szalejecie na maksa. Na nawet nie myślę co mam,a czego nie mam. Może dopiero zacznę dumać po 30 tc.
Na pewno wózek będzie zakupem, ale to jeszcze.
Ja lubie czarny. kiałam czarny wózek, a moje dzieci chodzą często na czarno i to od dzidziusiów. Zresztą może jestem dziwna, ale nie kręcą mnie dzidziusiowe rzeczy.
Zobaczcie jakie fajne komplety znalazlam na stronie [emoji7] Mam juz pare zaklepanych poczekam tylko do potwierdzenia płci na 100%.
Link do: Mati Made