reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Dsiejsze zakupy:-)

image201208210005.jpg

Zobacz załącznik 492762kocyk :-)

image201208210003.jpgbolerko

Zobacz załącznik 492764pojemnik na smoka;-)

reklama
Anusienka świetne z tym targiem, a jakie śliczne ciuszki, fantastyczne! :) zazdroszczę!

Babydoll super Ci się trafiło z tym wózkiem! :))

Fasolka ależ różowo :D a kocyk też taki mam tylko biały :) po praniu i prasowaniu bez zmian, więc już go lubię :D

pudełko na smoczek mam, ale faktycznie dopiero potem odkryłam,że avent daje swoje :D no nic to, lepiej mieć dwa niż jeden za mało :D

Kosmetyki ja kupiłam serię ziajki, zobaczymy jak się sprawdzi :)

a karuzelke Tomi mi rozwalil, ale nie zaluje, bo wlasnie mialam taka wkurzajaca, nakrecana, co glosniej chodzil sam mechanizm, niz melodyjki. teraz kupilam taka:
TINY LOVE - KARUZELA UNIWERSALNA, PODRÓŻNA !!! (2473870438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest na baterie, gra dosc dlugo, mozna wyciszyc muzyke i wtedy tylko kreca sie zabawki, mozna ją dac tez do wozka czy fotelika. jedyne co zauwazylam w domu, to pałąk ma krotki, tzn jak zawiesze na boku lozeczka, to nie siega do srodka łóżeczka, ale lekko z boku jest, ale to sie jakos da zniesc ;-)

Lotka
- widzę, że skusiłaś się na tą co i my mamy (jako jedną z dwóch). U nas spisała się rewelacyjnie! Mam nadzieję, że i Ty i malutki będziecie zadowoleni :tak:

fasolka35 ale superasne zakupy-az zazdroszcze... sukienusia przeslodka,i pojemnik na smoczek ciekawy,,, tez mam pojemnik ale zwykly-twoj taki inny i sliczny :-) a ten kocyk tez mnie kusi-tylko na bialy mam chrapke jeszcze pomysle-bo mam juz kocyk rozowy i kremowy- ach kusicie mnie :-)

do_ti ja tez karuzeli poki co nie kupuje... ani maty edukacyjnej... mam taka cicha nadzieje ze ktos mojej malej sprezentuje...;-) a jak nie to sama kupie... ale poki co to nie jest na juz potrzebne...brat mnie juz pytal co bym chciala... ale on jest mlody,swiezo po maturze i szkoda mi zeby kase wydawal... wiec powiedzialam ze nic nie musi kupowac... ale jak bedzie nalegal to moze... karuzele mu zapowiem ;-)

A ja mam 3 maty edukacyjne po Adriannie :-p I powiem, że ta z pałąkami na krzyż jest super, gdy dziecko leży, choć wkładanie dzieciaka pod to upierdliwe, natomiast jak już siedzi to dla mnie katastrofa, bo siedzenie pod tymi pałąkami i wsadzenie tam dziecka nie jest sprawą wygodną.

MATY EDUKACYJNE MATA EDUKACYJNA KOJEC KOJCE DZIECI (2540277529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

***Mata edukacyjna fisher Price Rainforest (2560767737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I trzecia podobna do drugiej. Najbardziej zadowolona jestem z drugiej, zobaczymy jak przy Weronice będzie. ;-)

reklama
LILIJANNA ale te pałaki to tylko jak dziekco lezy nie jak siedzi :p toc je się sciąga ;)

Mi pewnie nikt nie sprezentuje :p także kolejno po porodzie bede kupowała :)najpierw karuzelka i leżaczek a potem mata...

Do góry