reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama

OOOOO JAka piękna sukienusia i rajstopki w groszki z myszką miki :tak: następną chcę dziewczynkę (na rok 2015 planuję) i bolerko też śliczne a kocyk mam ten sam niebieski (kupiony w smyku) i pudełeczko też słodkie. Kocham te dziewczęce ciuszki, mimo że Hubert w drodze to sobie czasem oglądam regały z tymi dziewczęcymi cudeńkami i mam nadzieję że za 3 lata Hubi będzie miał siostrzyczkę :-D

I ja sie nie spodziewam takich prezentów,przy Alanku kazdy przyszedł z ciuszkiem nikt nie pytał co bym chciała,wiec i tym razem prezentów typu karuzela,mata raczej nie bedzie wiec w wolnym czasie i dopuki cos tam jeszcze miałam pieniążków na internetowym to poluje na allegro,wczoraj wychaczyłam mate Mata interaktywna edukacjna FisherPrice rainforest (2563127482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. miałam taka poprzednio jak Liljana ta podłużną z fishera i swietnie sie prała nie traciła kolorów wiec i ta pewnie bedzie ok,bo to prawie to samo tylko w kwadracie,mysle ze na 40 zł sie opłaciło bo nowa 220.
Przy Alanku nauczyłam sie kupowac orginalne używane zabawki nie udało mu sie nic rozwalic,jak ja lubie te fisherowskie zabawki:tak:Przyzwyczaiłam sie ze mozna kupic cos fajnego za kilka dych,szkoda by mi było kupic cos za stówką,dwie nowego

Patrysia superowe te zawieszki z lamaze ,wogole ostatnio choruje na ich zabawki jakos mi si ewszystkie podobaja takie edukacyjne i rozwojowe:p

Fasolka śliczne rzeczy, uwielbiam takie:-) Kocyk mam taki sam dla Kacka tylko błękitny, rewelacyjny, prany non stop i dalej taki mięciutki:-D
Patrysia no ja muszę się zabrać za zabawki, bo dla Ady mam ze 3:-)
Dzisiaj pojechałam klimy zaczerpnąć trochę w centrum handlowym, i na wyprzedaży w H&M jeszcze fajne rzeczy znalazłam, ale już kupuję na drugi rok na lato. Jutro porobię fotki.

reklama
Witam zakupoholiczki. Ja mam wychodne w sobotę, tzn. A. zostawiam w domu, niech sprząta :-p, Adę wiozę do dziadków na działkę, a sama jadę do Poznania na wizytę do lekarza i ... połażę sobie po centrum i wskoczę do Ikei zakupić łóżko dla Ady. Już się nie mogę doczekać. Sasasasa :-p

Do góry