reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

w srode :) sa wiatro I wodoszczelne, wystarczy dresy pod spod i na te jesien i poczatek zimy oraz mokre przedwiosnie jak znalazl. niecale 70 pln, polecam, bardzo jestem zadowolona z nich.

reklama
Dziewczyny kupujecie ubranka dziecięce w Lidlu? Czy jest faktycznie tak jak piszą na ich fanpage'u ze chwile po otwarciu nie ma juz towaru a klienci wyrywaja sobie z rak? :szok: Bo zastanawiam sie czy jest sens jutro jechac po te ubranka :-D

U nas tak jest, bo drugi najbliższy Lidl jest jakieś 30 km od naszego miasta, więc ludzie szaleją, zwłaszcza jak przychodzi promocja na dziecięce rzeczy. Z dzieckiem bym tam nie poszła, bo są przepychanki okropne. Jak już to sama - wejść, wziąć co wziąć i wychodzić czym prędzej :)

U nas otwierają o 7 i 7.15 już jest pusto. Ja jutro też staję w blokach startowych. Za tydzień mają być kombinezony, spodnie i kurtki narciarskie, euec też orzed 7 trzeba będzie stanąć.

Byłam przed 8 (u nas tak otwierają), o 7.45 bylam mniej wiecej trzecia, po 10 minutach stalo juz za mna z 50 osob :-D Weszlam, wzielam co chcialam, zobaczymy czy bylo warto po praniu, jeszcze swetrow i spodni nie mialam z lidla ;-)

Aha, po kilku minutach wszystko juz bylo przebrane.

Mam ten ocieplany sweterek, bardzo fajny jest. Ogrodniczki miałam w zeszłym roku, ale jakoś ogrodniczek nie lubię. W przyszłym tygodniu mają być kombinezony, spodnie i kurtki narciarskie, to będzie szał!

na szczescie my juz kurtke narciarska mamy z decathlonu, spodnie ocieplane tez juz mamy, wiec odpuszczam, ale wyobrazam sobie co bedzie sie dzialo :-D

brakuje nam tylko sanek,
klibby bierzesz te piankowe?

Tak, biore z opcją pchacza :) i chyba 2 zestawy, bo dla mojej mamy też...

Ja chce i spodnie i kurtke i kombinezon. Rękawice też mają być nieprzemakalne, więc też łyknę. Musze też jeszcze jedne śniegowce kupić. Czy jakieś poza Ecco i Geox polecacie?

reklama
Weronkazz 5 godzinny spacer? :-) no to Tola się dotleni :-p

U nas w Lidlu jak jadę po pracy to już nigdy nic nie ma, nawet nie sądziłam że to trzeba tak z samego rana :-p w sobotę M. był przed 8 i mówił, że w szoku był jak zobaczył jak się babki rzuciły na torebki Wittchen :szok:

Malinka a jaką kurtkę i spodnie kupiłaś w decathlonie? I na jaki rozmiar? Bo ja potrzebuje 86 a co gdzies sa takie narciarskie to od 92 rozmiaru?

Do góry