reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

ja tam do 16.07, czyli moich urodzin :-D chce mieć już wszystko gotowe :-) ja tam wolę być przygotowana, tak jak Kruszki, a że jeszcze to sprawia taaaaaaaaaaka przyjemność :-p

reklama
dziewczyny zabrałam się za ciuszki Natalki - po przebraniu wszystkich rozmiarów 56 i 62 i odrzuceniu sukienek i różów okazało się, że mam kopletną wyprawkę na kilka pierwszych miesięcy. Mogę w sumie tylko dokupić kilka najmniejszych body z krótkim rękawkiem i kilka cienkich spodenek dresowych czy półspiochów bez stópek - jestem meeega happy, że nie muszę wydawać ekstra kasy na ciuszki, tylko weż to teraz babo wszystko wypierz i wyprasuj... :eek: jakoś przy Natalce mi się chciało a teraz (po wyprasowaniu w ciągu roku większej ilości rzeczy niż przez całe swoje dotychczasowe życie) wręcz mnie to o rozpacz przyprawia..:cool2:

kakarolina, na przecenie śpiochów nie było, były w normalnej cenie 29zł, ale takie bez szału... Było trochę przecenionych, ale zostały już tylko rozmiary 50,52... Myślę, że wszędzie sytuacja będzie podobna.

Komplecik na wyjście ze szpitala, mama się upierała, że musi mieć coś ekstra a nie używkę. Bluza z kapturkiem w błękitne paseczki i półśpioszki białe do tego. Mini skarpeteczki, bluzę z kaczorem donaldem, ale taką na 64 i spodnie dresowe. Oczywiście moja mama uparła się, że ona kupi. Kobieta ma fazę teraz zakupową, ciągle mi podsyła jakieś linki na necie, i ciągle coś kupuje, nie można jej zatrzymać :)

witajcie kobietki ;)) straaasznie dlugo mnie nie bylo. Ostatnio tyle sie u mnie dzialo ze nie mialam czasu zeby zasiasc i cos naskrobac, nawet nie zagladalam zeby poczytac. Mam nadzieje ze wszystko u was ok.
Z wyprawki dla dzidziulka mam juz baardzo duzo ciuszkow, czesc dostalam od bratowej czesc kupilam. Juz uprane i poprasowane;)
Kupilismy tez lozeczko!!! i materacyk!! no i caly komplet poscieli do lozeczka. Zdecydowalam na neutralne kolory poniewaz po tej ciazy mamy w planie nastepna wiec gdyby pozniej byl chlopiec to nie bedzie trzeba robic rewolucji;) w piatek mam w planach kupic kolyske, chcemy przez kilka mcy miec Nataszke w sypialni w kolysce wlasnie obok naszego lozka a pozniej przeniesc ja do swojego pokoju,do lozeczka.
Poza tym mam juz wanienke, play maty, bouncer, przewijak i poduszke do karmienia.
Za remont pokoiku dzieciecego bedziemy sie brac za jakis miesiac,bede zdawac relacje ;)

reklama
Do góry