reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Ale chyba chodziło o prześcieradło z gumką taka dookoła, żeby się nie zwijało...
irisson pisze:
Dzag82 to jest prześcieradło bawełniane, tylko, że się nie ześliźnie z materacyka, bo ma gumę wokół
yes2.gif
:-D no to głupia ja... Źle zrozumiałam :-). Jak to się mówi - głodnemu chleb na myśli. Akurat byłam na etapie tych różnych gum i ceratek pod prześcieradło i pomyślałam, że to takie podgumowane prześcieradło ;-). W takim razie przepraszam za sianie paniki. I dalej pozostaje sama z moim "problemem" ;-). No i na pewno lecę jutro do Tesco i mam nadzieję, że w Krakowie też będą takie prześcieradła.

Ja prześcieradła te co mają ceratkę pod spodem sobie chwaliłam jak Oliś się urodził i czasem golas lezał w łózeczku i obsikał nic nie przeciekło, nic nie odparzyło. Oto Ci dzaga chodzi?

Dzag82 dla takiego maluszka to nie ma co ceratować łóżeczka, ewentualnie uleje, ale to można tetrę pod główkę podłożyć, moja Laura ma 20 m-cy a ja tylko prześcieradło daję i materacyk żyje :tak:

Ja sobie tak otworzyłam przed chwilą szuflade i spojrzałam na czapeczki ile ja ich mam i tak myślę . Moje drogie 2 takie cienkie starczą na dwór co? Bo generalnie to lato będzie..

Ja prześcieradła te co mają ceratkę pod spodem sobie chwaliłam jak Oliś się urodził i czasem golas lezał w łózeczku i obsikał nic nie przeciekło, nic nie odparzyło. Oto Ci dzaga chodzi?
Tak, o cokolwiek co zapobiega przemoczeniu materacyka. Muszę tylko znaleźć coś sensownego ;-).

irisson, byłam w Tesco, złapałam 2 ostatnie paczki prześcieradeł za 8 zika, białe i niebieskie, kocyk ten za 9 był tylko jeden niebieski i też go chwyciłam, inne były za 22zł, to też niezła cena, ale np w Kerfurze widziałam ładne polarowe kocyki za 19zł, trochę większe, ale ładne. Złapałam też paczuszkę niedrapek, 2 pary, chyba wystarczy? Śpiworki były ładne, ale po 60z, to dużo, mam jeden Ikeowy, one chyba tańsze były, to dokupię na allegro jeszcze ze dwa. Tetry były po 10sz za 33zł, na necie pewnie tańsze będą, co?

K8libby widziałam te tetry, słaba jakość i drogie, warto poszukać lepszych, Pepco ma całkiem fajne :tak: kurde powinno mi tesco płacić za reklamę :-p mi się udało śpiworek Laurze w lutym kupić za 15zł właśnie w tesco, może będą przeceny ;-) z siostra jadę w czerwcu na Ikee liczę na przeceny, bo szaleją z tymi cenami..

na all.. jest mnóstwo tetry, tańszej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam Pepco pod nosem, zaglądnę tam jutro za tetrami, pewnie jak doliczyć przesyłkę, to wyjdzie na to samo co w necie, a tu przynajmniej pomacam ;)

Do góry