reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Irisson cuuuuuuudo ten zestaw! Dawno nic mnie tak nie zachwycilo:tak: Cena za takie cacko moim zdaniem nie jest straszna, ale moze warto poszperac w sieci i znajdzie sie taniej. Kurcze, jak ja bym byla z pierwszym w ciazy i miala w planach kolejne bejb to bym sie wcale nie zastanawiala. A tak mam wszystko z tego zestawu po Remiku, tyle ze nie w zestawie, a wiecej dzieci nie planuje. Ech, dlaczego ja na forum nie bylam jak z mlodym w ciazy chodzilam, bym se nakupilaaaaaa:dry:

reklama
LeRemi czuje twój ból, mam to samo !! :tak: jakbym miała teraz kupować cała wyprawkę, to wszystko inne :-D takie cuda można znaleźć :tak:

Milionka to chyba kruszki o tym zestawie pisała, że jej się to wspaniale sprawdziło :tak: ja ciuszków mam pół piwnicy, ale nie pamiętam co dokładnie, wiem, że dla Laury dostałam ponad 20 czapeczek, z czego nosiła jedną, bo reszta za duża.. :-D

a karuzela - na początku fakt dziecko jej nie zauważa właściwie, po 3 miechach gdzieś tam łapką machnie, a kurz to będzie wszędzie tak czy siak :-p ehh ale takie ładne są.. :-D chyba mi hormony zakupowe się włączyły :szok:

Milionka pokaż ręczniki, bo ja poluję na grube, bo te co mam, to ściera dla nich za dobre słowo :-p

Ostatnia edycja:
Irisson no dokladnie, teraz to bym wszystko inne kupila i szalalabym oj szalala... ech masz racje, bol:baffled:Co do recznikow z kapturkiem to jak dla mnie badziew nieziemski!!! Ja dostalam dla mlodego i szybko przerobilam na reczniki do rak, a dla niego kupilam duzy, gruby kapielowy recznik i kilka srednich i to mi sie sparwdza do tej pory. Te dla niemowlakow z kapturkiem to jakies nieporozumienie, cienkie toto, zaraz mokre, ten kapturek to tylko dla ozdoby chyba, bo moj maly raz obrocil glowka i juz sie zsuwalo toto. Na dodatek te nibyreczniki to przynajmniej moje byly wielkosci pieluchy tetrowej, nawet dobrze owinac dziecka nie szlo. Nie, jak dla mnie to jedno wielkie g...no! U mnie po kapieli sparwdzil sie taki "szlafroczek" dla niemowlakow, podobne do spiworka to jest, z rekawami i porzadnym kapturkiem zakrywajacym cala glowke. Cieple toto, malego w pampersie w to wrzucalam i spokojnie sobie czekal na karmienie, a ja np. moglam posprzatac po kapieli. Zaraz poszukam zdjecia i jak mi sie uda to wstawie.
21012009132.jpg
O wlasnie takie cos, polecam.
Rozki tez polecam, zwlaszcza te ktore maja usztywniana wkladke pod plecki. to sie naprwde przydaje!

Irosson to mowisz ze ten z Ikei jest gruby i duzy? A ja wlasnie mialam w planach jechac do ikei na weekend, to w takim razie za takim reczniczkiem tez sie porozgladam. Mi sie podobaja wzory ikeowskie i cudne kolory jezeli chodzi o artykuly dzieciece.
Ten recznik to wlasnie dobry przyklad:tak:

Tak, Ikea zdecydowanie jest moim faworytem, bo nie jest taka różowasłodkopierdząca ;) Pościel tez mi się podoba, niestety w Szczecinie nie mamy Ikei, albo Berlin albo Poznań wchodzi w grę, będę zmuszona zamówić z Allegro wszystko co mi się podoba...

reklama
dziewczyny, podpowiedzcie gdzie kupić jakiś fajny rożek proszę. Nie chcę jakiegoś przesłodzonego cuda tylko prosty ale funkcjonalny tzn. wzmocniony,z dobrego materiału itd. Ja jestem w głebokim lesie jeśli chodzi o wyprawkę, nie potrafię zrobić listy, tu coś kupię, tam coś zamowię ale bez ładu i składu. Dzisiaj pan listonosz dostarczyl laktoator i butelki z AVENT - mam nadzieję, że będą dobre :-)
I nie mam zupełnie pomysłu na pościel - czy dziecko rzeczywiście używa pościeli w łóżeczku i w wózku? Wyobrażałam sobie że na początku śpi w rożku a potem w cieplejszym pajacu - takąsamą koncepcję mialam w temacie wózka ale widzę że niektóre z Was kupują całe komplety pięknej pościeli? Wybieram się wieczorem do IKEA i chyba w tej sytuacji też się skuszę na jakieś kolorowe poszewki??!!

Do góry