reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Sempe daj znać na priv odnośnie ubranek- bo ja coś bym jeszcze chciała dla Młodej:tak:
ja do szpitala muszę tylko dokupić jakieś fajne kapcie, majtki siateczkowe, podkłady i bepanthen na brodawki i mam wsio. Przed pójściem ostatnio do szpitala zakupy zrobiłam w 15 min na szybkiego.
kakarolinka śliczne te kocyki co dalaś linka- muszę też nad nimi pomyśleć;-) zestaw do koszyka wiklinowego dałam juz do uszycia- jak tylko odbiore ubiore kosz i cykne fotke:tak:

Ja cześc kosmetyków juz kupiłam, bo w promocji były i mają długą datę:tak: Linomag za 5 zł i Oilatum płyn do kąpieli 250ml za 21 zł to po 4każdego wziełam :cool:

reklama
Sampe i mi mi też ;-) jeszcze na tym zarobisz. Ja się odwdzięczę i po majówce może uda się coś męskiego \
wystawić.

Nataszka mi się wydaję, ze te kocyki są cienkie no i bawełniane więc chyba idealne na lato. Maksa przykrywałam pieluszką bo dzieci lubią być okryte ate kocyki nie za drogie a śliczne. Taka fajniejsza pieluszka a potem na przewijak albo coś na pewno się przydadzą. Ja mam fioła na punkcie kocyków chyba z 5 takich pięknych znalazłam że szok. No i co mam wszystkie kupić ???

Ostatnia edycja:
Sempe zarobisz zarobisz:tak:
kakarolinka a kupuj masz dziewuszkę więc mozesz:tak:chyba, że mąż z domu Cie wygoni:-D:-D
Waśnie ja szukam jakiegos cienkiego kocyka tak na wrzesień bo grubsze mam po Oliśku, a latem to i tak pielucha pójdzie w ruch ona wygrywa z każdym kocykiem, w sklepach same takie które nie przepuszczaja powietrza a ja są to ceny uuu znacznie przekraczają mój budżet.

zrobiłam wczoraj sieczke w ubrankach.... ech tak mi żal tych różowiutkich ubranek... będę miała Was na uwadze dziewczynki...

Ja się chyba zdecydowałam w końcu jaki kupie ochraniacz do łóżeczka, rożek i pościel :-) szukałam czegoś w beżu z delikatną aplikacją i chciałam żeby to był jakiś komplet. Znalazłam na allegro coś takiego Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nawet nie drogo wychodzi w porównaniu do innych, które mi się podobają. Tylko bez wypełnienia będę kupowała. Wypełnienie kupię sobie gdzieś na miejscu bo chciałabym je zobaczyć, żeby nie było za grube i ciężkie. Nie byłam pewna na początku co do funkcjonalności rożka (zresztą pytałam was już o to kiedyś) ale teraz jak jestem na oddziale noworodkowym to widzę jaka to fajna sprawa :-) Do karmienia na pewno będę brała synka bez becika, ale do spania na początek to rewelacja.

Ostatnia edycja:
no ja mam gotowe ciuszki, kosmetyki od nozyczek po oliwki, kremy itd, rozek, kocyki, reczniczek, rozgladam sie w promocjach wiec juz mam nawilzane chusteczki duze paczki, dokupilam tylko pojemnik sztywny, mam pieluszki tetrowe, kilka flanelowych tez, mam do pieluszki z ceratka, rozgladam sie za promocja na pampersy mam jakies bony tez na wykorzystanie, widzialam, ze teraz sa z wycieciem na pepuszek, jak mloda byla mala to nie bylo :)
wiec teraz lozeczko
eBay - The UK's Online Marketplace
chyba cos w tym stylu na tej zasadzie, tylko szukam ladniejszego
do tego do salonu chcialam kolyske ale stwierdzilam ze wole to: eBay - The UK's Online Marketplace
no i przewijak z wanienka to sie rozgladam gdzie taniej, mam jakies bony do sklepow na znizki wiec zobacze gdzie mi wyjdzie taniej :)
no i oczywiscie caly czas jak mi cos wpada w oko to kupuje, ale to juz drobne rzeczy, jak promocja czy przecena :)

reklama
Do góry