reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Haha Dzag miałam Ci pisać że mierzyłam Olce i my zdecydowanie pochodzimy w nim ze 3 lata :rofl2:
malinka ja kupiłam gacie 86/92 i nie ma bata w tej zimie nie pochodzi. Za rok i dwa będą jak znalazł a że kupiłam bratu rozmiar 98/104 to mam spokój do 5 roku życia. :-D 5 lat w tych samych gaciach masakra :-p
Dla maksa za to idealne;-)

Dziewczyny co kupić na chrzest? Razem z mężem mamy być rodzicami chrzestnymi. I tak się zastanawiamy co można kupić. moje dziewczyny dostały od chrzestnych łańcuszki złote z wisiorkami. Ale okazało się że to drogie jest trochę... Może jakąś zabawkę rozwojową polecacie - taką, żeby na trochę starczyła...

Dziewczyny, macie jakis patent na przykrywanie dzieci w nocy? :-) Mi rece juz opadaja, Kacper odkrywa sie juz po kilku minutach, nie pasuje mu ani koldra, ani nawet cienki kocyk, o spiworku to w ogole mowy nie ma...:baffled:

reklama
Malinka, mój Tymek zasypia ładnie przykryty, ale po jakimś czas przez sen siada i kładzie się w druga stronę. Tam, gdzie chwilę wcześniej miał nogi jest głowa, a nogi lądują na poduszce. I w ten sposób kładzie się na kołdrze. Wcześniej długi czas po prostu go podnosiłam i kładłam jak powinien leżeć, ale teraz mam przygotowany kocyk :p. Jak się położy na kołderce to przykrywam kocykiem. A jak obróci się z powrotem na kocyk, to przykrywam kołderką :).

Do góry