reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Haha Dzag miałam Ci pisać że mierzyłam Olce i my zdecydowanie pochodzimy w nim ze 3 lata
malinka ja kupiłam gacie 86/92 i nie ma bata w tej zimie nie pochodzi. Za rok i dwa będą jak znalazł a że kupiłam bratu rozmiar 98/104 to mam spokój do 5 roku życia. 5 lat w tych samych gaciach masakra
Dla maksa za to idealne;-)
malinka ja kupiłam gacie 86/92 i nie ma bata w tej zimie nie pochodzi. Za rok i dwa będą jak znalazł a że kupiłam bratu rozmiar 98/104 to mam spokój do 5 roku życia. 5 lat w tych samych gaciach masakra
Dla maksa za to idealne;-)
malinka1980
Mamy kombinezon lidlowski, M wczoraj kupil. Bedzie mial Kacper do dziadkow, bo w domu spodnie i kurtka, tylko kurcze 86/92 jest za duzy jeszcze :-(
Dziewczyny co kupić na chrzest? Razem z mężem mamy być rodzicami chrzestnymi. I tak się zastanawiamy co można kupić. moje dziewczyny dostały od chrzestnych łańcuszki złote z wisiorkami. Ale okazało się że to drogie jest trochę... Może jakąś zabawkę rozwojową polecacie - taką, żeby na trochę starczyła...
kakakarolina
Zylcia my dostaliśmy zabawkę religijną ;-)
DUMEL ARKA NOEGO PIANINKO KIDDIELAND 31880
jest świetna, fajnie gada, gra, dobrze zrobiona. Maks i Ola uwielbiają
A noe mowi tak : Noe wybudował arkę, taki statek, dużą barkę i zwierzęta zebrał po to, by nie groźny był im potop ))
Gadające zabawki to zło )
DUMEL ARKA NOEGO PIANINKO KIDDIELAND 31880
jest świetna, fajnie gada, gra, dobrze zrobiona. Maks i Ola uwielbiają
A noe mowi tak : Noe wybudował arkę, taki statek, dużą barkę i zwierzęta zebrał po to, by nie groźny był im potop ))
Gadające zabawki to zło )
nie wiem do jakiej kwoty szukasz...
mały dostał coś podobnego i do tego kase PAMIĄTKA CHRZTU ŚWIĘTEGO DLA CHŁOPCA TW (3638831364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. oraz podobne obrazki:
Obrazek srebrny pamiątka ŚLUBU CHRZTU ROCZNICY (3572125359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
OBRAZEK ANIOŁ STRÓŻ Pamiątka Chrztu Chrzest 12x12 (3572220725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mały dostał coś podobnego i do tego kase PAMIĄTKA CHRZTU ŚWIĘTEGO DLA CHŁOPCA TW (3638831364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. oraz podobne obrazki:
Obrazek srebrny pamiątka ŚLUBU CHRZTU ROCZNICY (3572125359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
OBRAZEK ANIOŁ STRÓŻ Pamiątka Chrztu Chrzest 12x12 (3572220725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
malinka1980
Dziewczyny, macie jakis patent na przykrywanie dzieci w nocy? :-) Mi rece juz opadaja, Kacper odkrywa sie juz po kilku minutach, nie pasuje mu ani koldra, ani nawet cienki kocyk, o spiworku to w ogole mowy nie ma...
reklama
Malinka, mój Tymek zasypia ładnie przykryty, ale po jakimś czas przez sen siada i kładzie się w druga stronę. Tam, gdzie chwilę wcześniej miał nogi jest głowa, a nogi lądują na poduszce. I w ten sposób kładzie się na kołdrze. Wcześniej długi czas po prostu go podnosiłam i kładłam jak powinien leżeć, ale teraz mam przygotowany kocyk . Jak się położy na kołderce to przykrywam kocykiem. A jak obróci się z powrotem na kocyk, to przykrywam kołderką .