reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Irisson nie chcę Cię straszyć ale adidas ma zmniejszoną rozmiarówkę. Czekaj ... w którą to stronę działa
Zawsze muszę kupić większe jak maks ma 26 to adidasa 27 albo 28 tak to działa :-p
Czyli przytrzytmasz ją trochę dłużej w ciasnawych a potem wskoczycie w luźne:))
Mam nadzieję że te stopy będą rosly tak jak sobie tego życzymy :rofl2:

reklama
Właściwie to może i masz racje Karolina z tymi butami, pod koniec listopada czy na początku grudnia to już przebrane będzie wszystko doszczętnie:nerd:

Ja z małym latem raz lub dwa razy do parku chodziłam ,potem jeszcze z M po pracy,myśle ,że i zimą o ile zdrowie pozwoli też będziemy codziennie wychodzić,więc jednoczęściowy kombinezon się na pewno przyda. Tylko tak teraz potym co napisała Dzag zastanawiam się co w samochodzie czy w większym sklepie:eek:

e tam zimą jest ciemno o 16 i zimno jak diabli po pracy to już sie rzadko kiedy chce wyjść :-p
przynajmniej mi.
zimą najlepiej jest w południe kiedy wszyscy są w pracy :baffled:

Ostatnia edycja:
A właśnie M o 16 prace kończy,zanim zjemy obiad itp.to napewno już Ciemno będzie,we trójkę zostną więc nam weekendy na spacery.Na codzień będzie Adaś musiał zadowolić się towarzystwem mamy w zabawach na śniegu:-p Zresztą ja nawet wolę jak w parku nie ma tłumu:sorry2:

To ja z moim o 8 wychodzę na godzinę, potem jedzie do babci i niezależnie od pogody jest na powietrzu, o 17 kończę pracę, jedziemy po małego i M idzie jeszcze z nim na godzinę, ja w tym czasie wietrzenie w domu robię i sprzątanie.

reklama
Ja jak pogoda dopisywała to rano z nim wychodziłam, wylatał się na dworze ,w domu drzemka, obudził się,zjadł to znów wychodziliśmy,pobiegał na dworku,przychodziłam do domu to usnął ,a ja mogłam spokojnie obiad zrobić,posprzątać i czasem chwila dla siebie:-p ostatnio tydzień w domu ,bo mały chory był,tyle co na zastrzyki 2x dziennie chodziłam z nim 5 min drogi do przychodni. Ojj to w domu jak siedział to dokuczał z nudów:-p teraz też za bardzo nie mam jak z nim wyjść ,bo wczoraj miałam ten zabieg na przepukline i nie bardzo moge dzwigać:dry:

Do góry