reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Kakakarolina, mój Tymek ma podobną stopę co Filip k8 - 13,5cm. Mierzona w rozpłaszczeniu na stojaka :p. A rozmiary w zależności od firmy są róóóżne :). Wczoraj te Wojtyłko mierzone - 22 na styk. Befado ma 20. Jak sobie firma zrobi tak jest :p. Zrobię chyba jeszcze jedno podejście do TKMax. Chociaż nie liczę na szczęście :p.

mój nie chodzi i nie ma butów:-) tzn mam chyba z 5par od znajomych w rozmiarze 19-20.. chodzone po kilka tygodni więc wzięłam...

mam pytanie: czy któreś dzieciątko jeździ jeszcze w tym nosidełku od 0-13kg? mój ma jeszcze jakies 4cm by mu głowa wystawała więc nie zmieniam ...

reklama
Dzag ja mam szczęście i zawsze rozmiar jest ok ten co nosimy. Oprócz befado te biorę rozmiar mniejsze cała reszta mi się zgadza z rozmiarówką jak w pysk strzelił ;-)
Ja wprawy nabierałam przez lata :rofl2: na początku Maksowi kupowałam namiętnie za duże tak że z tyłu mi paluch wchodził z Olką juz nie mam tego problemu bo już sie nauczyłam że nie mierzy się stopy w domu bo zawsze wyjdzie o cm za dużo. Pomyliłam się Ola ma stopę dł 12cm czyli 21 wszystkie butki mamy oprócz przymałych sandałów.
Najlepiej się wybrać do sklepu z miarką i sprawdzić. 13.5 to strasznie dużo biorąc pod uwagę że 4 letni Maks ma 17 i rozmiar buta 28:-D
a już największy hit jak kiedyś patyczki produkowałam i je wtykałam do butów w sklepie wtedy kupiłam o dwa rozmiary za duże. Maks się potykał strasznie :-)
Powodzenia na łowach na pewno coś utrafisz

Do góry