reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Asia firmowe buty nike czy adidas najczęściej są dobre ale jak każde trafiają się buble. Kieruj sie tymi samymi zasadami co przy doborze zwykłych butów. Buty sportowe najczęściej są miękkie i elastyczne a to podstawa dobrego buta. Tylko niech będzie ze szmaty albo ze skory bo te najtańsze często są z plastiku
weronkazzz
tulęTolę
a mnie się wreszcie udało znaleźć prezent na pierwsze urodziny dla toliśka. dostanie od nas.. cały świat
a jak naciśnie kontynent jakiś, to muzyka z tej części globu poleci. ma 36 utworów, podobno w bardzo dobrej jakości, 30 sek każdy. no i może służyć jako lampka i grać na dobranoc muzyczną podróż po świecie. mam nadzieję że się jej będzie podobało, bo muzykę kocha miłością ogromną
a jak naciśnie kontynent jakiś, to muzyka z tej części globu poleci. ma 36 utworów, podobno w bardzo dobrej jakości, 30 sek każdy. no i może służyć jako lampka i grać na dobranoc muzyczną podróż po świecie. mam nadzieję że się jej będzie podobało, bo muzykę kocha miłością ogromną
Załączniki
a mnie się wreszcie udało znaleźć prezent na pierwsze urodziny dla toliśka. dostanie od nas.. cały świat
Zobacz załącznik 578489Zobacz załącznik 578490
a gdzie można dorwać takie cudo?? Strasznie mi się podoba!!
weronkazzz
tulęTolę
to kanadyjskie zabawki B.Toys, bardzo polecam, wszystkie piękne i ciekawe, niestety dość drogie, ale można znaleźć coś unikatowego dla siebie.
polska strona www.btoys.pl
co do samego globusa czytałam opinie ze kontynenty dość cieżko sie w wciska, ale i tak maluchy i rodzice zachwyceni
dzag to cudo jest akurat przewidziane od 8 m-cy do 8 lat, więc spokojnie
polska strona www.btoys.pl
co do samego globusa czytałam opinie ze kontynenty dość cieżko sie w wciska, ale i tak maluchy i rodzice zachwyceni
dzag to cudo jest akurat przewidziane od 8 m-cy do 8 lat, więc spokojnie
Ostatnia edycja:
kakakarolina
Fanka BB :)
super zabawka. Olka też by pokochała ale jej głupoty w głowie zamiast poznawac świat tylko by tańczyła
weronkazzz
tulęTolę
super zabawka. Olka też by pokochała ale jej głupoty w głowie zamiast poznawac świat tylko by tańczyła
heheh, tolka też tylko tańczy póki co i tyłkiem zarzuca. ale może na drugie urodziny skuma że to rytmy z afryki
reklama
No i dobrze! Niech tańcuje jak Shakira do afrykańskich rytmów ))) Rzeczywiście drogie to cudo. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłaś weronka, bo bym rodzinie nakazała zrzutkę na tą kulę ziemską.kakakarolina pisze:Super zabawka. Olka też by pokochała ale jej głupoty w głowie zamiast poznawac świat tylko by tańczyła