reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
U nas dokładnie tak samo jak u Ciebie Gosha co kupić jak wszystko jest? ;-) Młody bawi się wszystkimi zabawkami Laury i trudno cokolwiek kupić żeby było inne, nowatorskie, takie trudne życie kolejnego dziecka od początku ;-) Laura dostała na roczek taką kostkę Eichhorn color Kostka Wielofunkcyjna 2235 :: Swiat-zabawek.pl
w niej też jest takie przekładanie jak ta mula ikeowa i Młody bawi się tym, Laurze też to się podobało więc mogę polecić ale wiadomo nigdy nie wiadomo co komu się spodoba ;-)

Malinka,ta kostka swietna, juz widze ze mu sie spodoba :-D

A my jakieś 3 miesiące temu dostaliśmy taką zabawkę: MULA Przebijanka - IKEA po kuzynie Tymka. Od pierwszej chwili było po prostu SZALEŃSTWO. Od razu miał bite brawo i ogólna radość była, więc szybko mu to poszło. Tymon w minutę załapał o co chodzi i do dzisiaj bardzo lubi wbijać te bolce. Od początku wiedział, że do końca trzeba wbić każdy po kolei. I jeszcze się nie zdarzyło, żeby sobie w palec przywalił. Może to kwestia odpowiedniego instruktażu, a może jego ostrożność... nie wiem. W każdym razie zabawka do dzisiaj jedna z fajniejszych. Więc tą mogę polecić :).

Na razie jest tylko pchaczyk, nie składaliśmy go nawet w jeździk. Jako pchaczyk bardzo fajna zabawka. I te wszystkie kręciołki z przodu... Obserwując to, jak się nim Tymek bawi, stwierdzam, że pieniądze w błoto nie zostały wyrzucone :).

AAsi u nas najlepsza zabawką jest autko-pchacz, całymi dniami w obrocie :-p Poza tym teraz na topie są klocki, zabawki do układania, żyrafka z klocuszkami do wrzucania, albo zwykłe kółka nakładane na taki stojak, pewnie wiesz o co chodzi :tak:
I tak jak wiele z Was, też nie wiem co kupić na roczek, bo Leoś właściwie wszystko ma.

Asia słodkie te buciki :-)

to i my mamy ten problem co na roczek... nasz Nikoś tak szybko rośnie , że już za nim ledwie nadążam ... ciuszki , zabawki .... mamy pchacza kupiliśmy na dzień dziecka ale dopiero od tygodnia jest hitem , żyrafka z klocuszkami też jest , wczoraj posegregowałam zabawki, ponieważ Nikodem już nie bawił się grzechotkami i tego typu zabaweczkami zapakowałam i oddam znajomym dla młodszego bąbla... a teraz chyba jakąś fure z wywrotką mu sprawimy, bo znaczny deficyt atrakcyjnych zabawek...

Hahaha :D. Mój Tymek ma mały wkład w ten wątek ;). Jak pisałam ostatniego posta to walczyłam z nim dobierającym mi się do klawiatury. Ale zdążył poprzyciskać i zmienił temat odpowiedzi na "QA~qAaQaAQ" i dziewczyny go pociągnęły :D. Danuś, wywrotka może się okazać strzałem w dziesiątkę :). Nie wiem jak u Was, ale u nas każde większe autko zajmuje Tymka na długie chwile. Teraz dostał wydającą z siebie dźwięki betoniarkę oraz spychacz z Wadera. Wiadomo, tego spychacza jeszcze nie obsłuży, ale już się bawi, bo to się rusza i w ogóle... a betoniara już go cieszyła jak jeszcze w pudełku była :). U nas oprócz samochodów bardzo zajmujące są książeczki, co mnie cieszy :).

reklama
Ola na roczek dostanie to
Wózek dla lalek Gąska sliczny Na Prezent Drewniany (3331218499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kocha miłością wielką wszystkie wózki duże, małe wszystkim podprowadza. Jeszcze się z nim nachodzimy po dworze ;-)

Asia butków bym nie kupiła. U nas z racji torpedowego opanowania chodzenia mamy już cały zestaw butów od półbutów przez kalosze do sandałów i tenisówek. Koniec ery oszczędzania na butach:-(

Dzag gratuluję wózka. To taka dokładnie jak moja :)) też 2010 ale wygląda lepiej :zawstydzona/y: ja to jednak hardcorowo uzywam zwłaszcza jak jadę po rzece :-p

Ostatnia edycja:
Do góry