Marcia, mnie się w końcu udało i za 250 plus koszty wysyłki mamy od wczoraj Inglesinę używaną, rocznik 2010, z szytym na zamówienie pokrowcem na nóżki . Poluj na Allegro, zdarzają się takie rodzynki, zarówno Inglesiny jak i Maclareny (tych jest więcej) - bo na te marki przez kilka tygodni polowałam, innych nie oglądałam.
reklama
Aasi, to zależy czego nie macie i na jak drogie prezenty stać rodzinę . Ja brałam pod uwagę pchaczo-jeździk (w końcu od nas dostał), Szczeniaczka Uczniaczka, trójpłytowy album z piosenkami dla dzieci, takimi standardowymi i z naszych czasów , duże klocki, jakies zabawki do kąpieli/baseniku, no kilka rzeczy było. Tymek ostatnio ma swoje ulubione autko u babci: stary duży samochód policyjny z napędem takim co to się popchnie i chwilę jedzie. Taki made in china, pewnie kupiony kilka lat temu na jakimś bazarku. Kosztuje to pewnie kilkanaście złotych, a to jego ulubiona zabawka . Stwierdziliśmy ostatecznie, że co kto przyniesie to będzie, nie będziemy "nakazywać", o ile ktoś sam się nie zapyta .
dzięki dzag faktycznie jakieś piosenki albo audiobooki były by fajne. Z takich większych rzeczy mamy rowerek, garnuszek na klocuszek i miseczki piramidkę z FP. A wracając do tematu parasolek to świetne wózki w dobrych cenach znalazłam na angielskich aukcjach ale zazwyczaj będzie problem z dostawą...
marcia331
Fanka BB :)
Tymek dostanie Szczeniaczka Uczniaczka od chrzestnego i pchaczo-jezdzik od chrzestnej. Mam problem z prezentem od nas. Babcie sie nie pytaly co kupic i nic nie mowily jeszcze odnosnie pomyslu.
malinka1980
My chyba jednak zrezygnujemy z tego pchaczo-jeździka. Muszę poszukać jakiejś fajnej zabawki edukacyjnej, ale chyba niekoniecznie z dźwiękiem, tylko czy są jeszcze takie Kacper dziś wyjmował z którejś i dopasowywał baterie i próbował zamykać je klapką, więc stwierdziłam że chyba już czas na coś takiego co go zajmie na dłużej. Chyba czas już na zabawki tego typu:
MULA Kolejka - IKEA
MULA Kolejka - IKEA
gosha_88
my wszystko mamy więc Tymek na roczek chyba nic nie dostanie, serio myślę że po prostu zrobimy zrzutę i jak będzie coś potrzeba to się kupi, na chwilę obecną robimy samą imprezę bez prezentów
malinka, u nas ta mula jest w ciągłym obrocie przez Tymka, bardzo lubi, natomiast Majka nigdy w życiu nawet na nią nie spojrzała. Niestety ciężko wyczaić co się dziecku spodoba. A macie szczeniaczka uczniaczka? Bo to chyba wszystkie dzieci lubią
malinka, u nas ta mula jest w ciągłym obrocie przez Tymka, bardzo lubi, natomiast Majka nigdy w życiu nawet na nią nie spojrzała. Niestety ciężko wyczaić co się dziecku spodoba. A macie szczeniaczka uczniaczka? Bo to chyba wszystkie dzieci lubią
U nas dokładnie tak samo jak u Ciebie Gosha co kupić jak wszystko jest? ;-) Młody bawi się wszystkimi zabawkami Laury i trudno cokolwiek kupić żeby było inne, nowatorskie, takie trudne życie kolejnego dziecka od początku ;-) Laura dostała na roczek taką kostkę Eichhorn color Kostka Wielofunkcyjna 2235 :: Swiat-zabawek.pl
w niej też jest takie przekładanie jak ta mula ikeowa i Młody bawi się tym, Laurze też to się podobało więc mogę polecić ale wiadomo nigdy nie wiadomo co komu się spodoba ;-)
w niej też jest takie przekładanie jak ta mula ikeowa i Młody bawi się tym, Laurze też to się podobało więc mogę polecić ale wiadomo nigdy nie wiadomo co komu się spodoba ;-)
reklama
malinka1980
Gosha, szczeniaczka nie mamy. Oglądałam filmik na YT prezentujący tą zabawkę i szczerze mówiąc wydał mi się trochę męczący ten głos, ale skoro mówisz ze dzieciaki lubią
my wszystko mamy więc Tymek na roczek chyba nic nie dostanie, serio myślę że po prostu zrobimy zrzutę i jak będzie coś potrzeba to się kupi, na chwilę obecną robimy samą imprezę bez prezentów