reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja chyba jednak kupuje recaro ale najpierw podjedziemy i zobaczymy co i jak w samochodzie. Tyłem do kierunku jazdy nie ma szans, Ula już teraz się wygina żeby mnie widzieć. Zresztą nienawidzę tego ułożenia już czekam żeby ją widzieć, nawiązać z nią kontakt wzrokowy, strasznie mnie wkurza to, że jest tyłem.

Aia, wychodzi na to że będziemy mieć te same foteliki:-), mamy nawet ten sam kolor maxi cosi, a jaki kolor recaro planujesz?

reklama
Nataszka, mierzyliśmy do auta i jest ok. Montował nam facet z foteliki.info i powiedział, że jest ok i spokojnie możemy kupować. Filip generalnie po ok 180km jest znudzony jazdą i wtedy jest syrena, ale nirmalnie to albo śpi albo sobie gada. Ten fotelik jest na podwyższeniu więc będzie widział wszystko co dzieje się za oknem :) mam też lusterko specjalne na oparciu, więc się widzimy. U nas jazdy autem są spokojne, więc będzie tyłem jeździł ile się da.
W dziale eko wrzuciłam fote z nisidłem, przyszło dzisiaj, jest super!

Jak macie okazje to korzystajcie :) www.fotelik.info/pl/news/jak_eksperci_dobieraja_fotelik_maraton_9_18kg,291.html

Ostatnia edycja:
Mamy z wspólniczką te same foteliki dla dzieci. Ona ma czerwono-żółty ja czarny. Mój wygląda jak nowy jej jest tak zaplamiony że szook. Ona go pierze co miesiąc ja dwa razy w roku. W ogóle nie wyglądają jak te same foteliki tylko jej wyglada jak jakaś supermarketowa tandeta a to maxi cosi.
Także kupujcie jak najciemniejsze :tak:

Mamy z wspólniczką te same foteliki dla dzieci. Ona ma czerwono-żółty ja czarny. Mój wygląda jak nowy jej jest tak zaplamiony że szook. Ona go pierze co miesiąc ja dwa razy w roku. W ogóle nie wyglądają jak te same foteliki tylko jej wyglada jak jakaś supermarketowa tandeta a to maxi cosi.
Także kupujcie jak najciemniejsze :tak:

Bo Maxi Cosi ma różne rodzaje tapicerek. Są różne tkaniny i lepiej jest je pomacać zanim się kupi żeby nie było rozczarowania.

Ja Maxi Cosi Tobi (drugi fotelik) używałam przy starszej 3 lata bez najmniejszego uszczerbku dla tapicerki. Prana była kilka razy bo kupiłam jasno różową (o zgrozo - ale taki był akurat w promocji i pod wpływem chwili kupiłam - ale śliczny generalnie). Wygląda teraz jak nowa.

Teraz dla Hanki jak kupiliśmy trzeci fotelik to wybrałam Recaro - właśnie biorąc pod uwagę również trwałość tapicerki bo jednak im większe dziecko tym większe zagrożenie dla tapicerki :)

ooo tak kolor i rodzaj tapicerki jest niezwykle wazny. Lepiej troche dopłacić i mieć pewność, ze nie będzie wygladać w plamach i obtarciach, bo dzieci potrafia wszystko:tak:
My w Asiss mamy szaro czarną, Oliśka jest czarno czerwona. I jego się szybciej teraz brudzi- ale fakt jest mobilny i czasem butami zachczy.

Szukam pożądnych roletek(koniecznie opuszczanych) na szyby do auta. W sklepach tylko Disney, a ja chciałabym zwykłe czarne. Macie godne polecenia, które wytrwaja:))??

Karolina dzięki za polecenie bucików befado, miałam zamawiać przez net a tu się okazało ,że w pobliskim sklepie mają i nawet 18 dobre:)kupiłam jakiś tydz.temu, jestem z nich zadowolona i zamierzam kupić jeszcze sandałki na lato:)

Przepraszam za wtrącenie 3 groszy nie w temacie;)

reklama
Kupujemy krzesełko do karmienia z Ikei. Czerwone z białą tacką :) Będzie u nas w sobotę.
Zmieniamy bo mnie szlag jasny trafił - i od razu była decyzja że kupujemy najprostszy sprzęt pod słońcem :)

Do góry