reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

dzięki babeczki, też myślę że nie stałoby przy stole przez 15 lat :-D
myślałam raczej że przez dwa a potem wrzuciłabym je do toliśkowego pokoju, jak się wreszcie takowego dorobi. wróżę jej rockową karierę, więc mogłaby sobie na nim siedzieć i brzdąkać na basie :rofl2:
no i strasznie podoba mi się że jest z drewna, ale muszę dogłębnie przemyśleć tę fanaberię...

reklama
Weronkazz ładnie to określilaś : fanaberia. jak chcesz to mieć i masz kasę to kupuj jak nie masz kasy to olej. Wiesz ile jeszcze ładnych krzeselek do pokoju Tolki znajdziesz. Do tego czasu dawno to Ci się przestanie podobać.

Ewa Ikeowe też mają tackę (ale ja nie używałam wole jak Maks je przy stole)

weronkazz jest fajne, ale przychylam się do opinii dziewczyn, że długo to Ci ono nie posłuży pewnie, więc koszty średnio zwrotne;-) Z drugiej strony, jak masz kasę, to czemu nie:-)

U nas krzesełko sprawdza się od dwóch miesięcy już jako krzesełko-leżaczek, bo Mania z tradycyjnego leżaczka wyrosła ostatecznie w 5 mies. życia;-) A za Waszą radą nie kupowałam większego (dłuższego) leżaczka tylko od razu kupiliśmy używkę Chicco Polly rozkładaną prawie na leżąco, naprawdę tanio, w super stanie i nie żałuję. Jest to mebel, ale u nas potrzebny. Jeżdżę z Manitą podczas prac domowych po całym domu tym sprzętem. Mania lubi w nim "leżakować" i mamlać swoje szmatki, a ja mam ją na oku. Jak dojdzie tacka, to pewnie i na niej się pobawi pod czujnym okiem mamy. Nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc domu bez krzesełka wielofunkcyjnego...Ja i brat mieliśmy takie drewniane z blatem i pamiętam (brata, ale ze mną ponoć tak samo było), że bardzo długo w nim spędzaliśmy czas. Reasumując u nas krzesełko nie tylko do karmienia czy jedzenia służy ;-)

Temat o wózkach jest w archiwum, więc zapytam tutaj :) Już niedługo przenosimy się z gondoli na spacerówkę. Co prawda mam ją w zestawie do mojego wózka, ale szukam takiej, którą sama zniosę po schodach, która będzie lekka. Możecie coś polecić?

reklama
A my jesteśmy po 2 dniach używania tujurow;-) z lidla i tak. Faktura moim zdaniem prawie taka sama jak Pampersy, trzymają super, ładne białe z rysunkiem, przetrwały całą noc i mega kupę. Jeden minus za zapach, taki trochę jak roztopiony wosk, który jednak szybko znika i dobrze maskuje kupę:-) no a cena za opakowanie ledwo ponad 20 zł, ponad połowę taniej niż Pampersy.

Do góry