reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
malinka ja kupiłam używkę Chicco Polly na Allegro w okazyjnej cenie:cool2: i sprawuje się super. Było używane przez 3 lata przez jedno dziecko wcześniej, a po wyczyszczeniu dosłownie jak nówka sztuka, więc sprzęt z pewnością godny plecenia:tak: Wszystkie elementy zmywalne i zdejmowalne do prania (pasy), więc w konserwacji proste. Ma kilka pozycji oparcia, w tym półleżącą, więc Mani służy już teraz. Mi bardzo leży. Jest jednak jedno małe-duże ALE...To jest Mebel:-p Niby się składa i luzem wchodzi za drzwi, albo szafę, ale w dzień, jak jest rozłożone zajmuje naprawdę dużo miejsca. Cena mega stabilności, której naprawdę nie można mu odmówić...;-)
Nie wiem jak z tymi tańszymi, bo od razu nastawiałam się na dobrą jakościowo używkę (jak zwykle :cool2:). Rozważałam jeszcze Peg Perego, bo ponoć też są super.

Ja ostatecznie zakupiłam używane PegPerego i jest naprawdę OK! Wszystko wyczyściłam, wyszorowałam i nie ma się do czego przyczepić. Ma kilka poziomów oparcia i opcję bujania (po co??), kilka wysokości siedziska, łatwo ściągnąć całe obicie, tackę no i łatwo się składa ale tak jak pisze Aia - trochę miejsca zajmuje. No ale co zrobic - mój stół i krzesła też swoją powierzchnię zajmują!

Kakarolina, Aia ja te chusteczki testowalam jak byl problem latem przelom sierpnia i wrzesnia :) teraz juz sie nie odparza, ale zostalam przy Nivea bo byly najlepsze.Wtedy to nawet woda z mydlem pogarszaly sprawe dopiero jak pediatra nam zalecila samą woda i mascia robiona z apteki to sie Lilka wyleczyła :( Wogole teraz jest super jesli chodzi o te sprawy a wtedy to nawet jak co godzine zmienialam to sie nic nie dalo zrobic bo miala uczulenie na bialko mleka krowiego i kupy i siku strasznie kwasne.

Sumerbaby
chcialam kupic chicco ale ostatecznie kupilismy peg perego. Pasowało nam do mieszkania bo te inne krzeselka to takie kolumbryny za przeproszeniem :) a ja chcialam cos takiego ala ikeowskiego.

Zapinasz to na polu :) Ja mam wózek w aucie, więc jak dla mnie bomba ;)

Gorsza sprawa - jak zatrzymać wózek, który mnie na płozach z górki prosto na ulicę ;)

Hehe fajne ale niestety nie do końca funkcjonalne no bo górki to jedno nie masz szans na dole lądujesz na tyłku a dwa jak przejść przez ulicę albo po lepiej odśnieżonym chodniku.

reklama
No dokładnie teraz myślę pomysł dobry ale nie dopracowany. Bo ja bym sobie chętnie u nas w lesie zapięła bo dziś to miałam normalnie paryż dakar ale zanim tam dojadę to się skicham na tych płozach no i 35zł za sztukę :szok:

Do góry