reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Poofi poduszka do karmienia

agnes ja mam cos takiego, pierwszy prezent dla toli w jaki sie zaopatrzylam po pozytywnym tescie ;)
wydaje mi sie ze to sie nie przydaje jakos specjalnie jak dziec juz jest duzy...
ale na pewno mozna znalezc cos w przystepniejszej cenie, bo to taki troche bez przemyslen luksus z okazji ciazy byl...

wlasnie doczytalam ze to cudo mozna cale wyprac w 40 stopniach, musze zaraz ja do pralki wrzucic, ale chyba odwaze sie tylko poszewke ;)

Weronka masz racje .Moze poszukam czegos tanszego na na probe, bo jak mi nie podpasuje to szkoda stowy w bloto wyrzucac:tak: Chyba ze nie znajde to moze sie skusze...Maly ponad 4 kg wazy to ciezarek dla reki troszke
jest;)
Dzag takie cenowo bylyby okey:tak: choc te tansze wydaja sie male troszke

Ostatnia edycja:
Ja też niedawno przerzuciłam się na karmienie na siedząco. Irytowało mnie już karmienie na leżąco, bo małego co chwilę odbekiwać trzeba. Więc i co chwilę gramolić się żeby usiąść. Też ma już ok. 4300gram, więc jest co trzymać. Ja po prostu siadam na łóżku, opieram się plecami o wielką poduchę, nogi zginam w kolanach i rozkraczam i opieram rękę z główką Tymka na nodze. Druga noga podtrzymuje pupę. Ja tylko drugą ręką asekuruję albo głaskam. Samo się trzyma :-) i poduchy nie potrzebuję :-p.

Ja tez tak karmie, dokladnie tak samo z malym wyjatkiem ze mi lokiec z glowka wisi i po kilku minutach zaczyna ta glowka delikatnie ciazyc;) Podkladam zwykla poduszke ale ta znow sie wgniata po chwili , dlatego mysle nad rogalem;)

reklama
Do góry