reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Kupiłam używane, chociaż mocno się zastanawiałam. Ale Pani zapewniała mnie, że bezwypadkowa i w bardzo dobrym stanie. Kupiłam na Allegro przez "Kup teraz" więc jak coś będzie nie tak - to mogę oddać. Wózek też najpierw chciałam nowy ale znalazłam taki używany, który wzbudził moje zaufanie i jestem bardzo zadowolona (a 1000 zł zostało w kieszeni...)

Właśnie kurier przyniósł bazę. Jest w bardzo dobrym stanie, fotelik wpina się idealnie, jedno klik i już. Teraz jeszcze jak mój mąż wróci do domu to zamontujemy ją w moim samochodzie.

Ostatnia edycja:
A i jeszcze jedna dodatkowa zaleta maxi cosi fotelikow :) mozna je wpasowac do prawie kazdego wozka :) ja mam np adaptery do tako perso i wszystko sie stabilnie trzyma.

A sam fotelik jest tak uroczy , szczegolnie z rozlozonym daszkiem ze sama mam chec sobie w niego wsiasc ;p

Zylcia, a jaką bazę kupiliście EasyFix ? Bo na tej stronie widze tylko EasyBase i Family Fix

Kupiliśmy Family Fix. Easy Fix to poprzednik Family dlatego pomału nie ma go w sklepach. A tak swoją drogą fotelik z bazą Easy fix dostał 5 za bezpieczeństwo w testach a z tą nową bazą family już tylko 4.
Czyli nie zawsze nowszy model znaczy lepszy :)

Oki,
to dziewczynki moje drogie...w moim ulubionym sklepie mothercare są już takie wyprzedaże,że ceny bodziaków i pajaców porównywalne są z lumpami...A wiec trójpak bodziaków np.: kosztuje 20zł dodatkowo na drugą rzecz z promocji którą sobie wybierzesz masz jeszcze 50%zniżki,więc wybierając 2 trójpaki płacimy tylko 30zł. Łatwo obliczyć,że wychodzi 5zł za bodziaka:szok:
Bodziaki w 5pakach sa po (chyba) 30zł,albo 35zł,wiec 10 bodziaków mamy za ok 50zł.
Pajace:trójpak za 49.90,jak bierzemy 2 paczki to płacimy niecałe 75zł,czyli pajac wychodzi po 12,50zł.
dodatkowo skarpetki sa po 9zł w 5pakach, są kombinezony i kurteczki na zimę,sporo sukieneczek i bluzeczek...dla starszych dzieci też jest taka promocja...
Ogólnie wszystko z przeceny liczone jest tak,że druga rzecz jest jeszcze na pół...
No to pokupowałam już na 68 ciuchów i tak naprawdę do następnej wyprzedaży nic nie potrzebuję....Oto przykładowy komplecik jaki udało mi się dobrać:

IMAG0057.jpg

a tu 2 kompleciki(ten po lewej był przeceniony z 79.90 na 39.90,a ten po prawej z 89.90 na 29.90:szok:-minus jeszcze 50%,czyli 15zł) a spioszki są lekko ocieplane (takie na chłodniejsze dni)
IMAG0058.jpg

Jeżeli chodzi o pokoik to urządzania cdn i oto efekt:

IMAG0052.jpgIMAG0055.jpgIMAG0053.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry