RatinaZ
Fanka BB :)
Ja uważam tak...nawet jak urodze w terminie(czyli 9.08) to już takich upałów nie będzie...poza tym z noworodkiem sie nie wychodzi na spacery...przynajmniej tydzień w domku dziecko jest bez spacerów...czyli bedzie już 16.08...potem pierwszy tydzień mam swój ogródek,więc na początek powystawiam ja na ogród w wózku pod parasolem i w godzinach w których będzie już cień w wiekszości....
Przecież w takie upały to sie nawet z małym dzieckiem nie wychodzi z domu a tym bardziej kole południa na ogromniaste słońce....nie widzę potrzeb kremu z filtrem...a fotelik po wyjściu ze szpitala można przykryć pieluszką i szybko myknąc do samochodu(zakładając,że zdarzy się tak,że bedzie 30 stopni i słońce jak na Saharze)
Przecież w takie upały to sie nawet z małym dzieckiem nie wychodzi z domu a tym bardziej kole południa na ogromniaste słońce....nie widzę potrzeb kremu z filtrem...a fotelik po wyjściu ze szpitala można przykryć pieluszką i szybko myknąc do samochodu(zakładając,że zdarzy się tak,że bedzie 30 stopni i słońce jak na Saharze)