reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Kruszki fajniasty ten przewijak! Ja sie czailam na takie cos, ale glos rozsadku wzial gore, bo ja nie mam gdzie tego wstawic, poza tym wanienke mam po mlodym. Wiec zostaje przy tym na lozeczko, tez poratuje moj kregoslup:tak:
ja mam sciane wolna dla dzieciaczka, na razie polki pod przewijakiem beda na dzieciece rzeczy, a za jakis rok zamiast tego stanie komoda, no i lozeczko jeszcze, ale na razie mam ten koszyk wiklinowy, nie chce zagracac chaty :D
a ja tyen przewijak to chwale sobie po malej, ten cosatto za ta cene to sie super oplaca, bo z polski to chca 90f. minimum, a ja musze sie liczyc z pieniazkami :)

sopelku :D heh to wez te podobne do Twojego!
ja kupujac lozeczko mam jakis zwykly materacyk, zobacze jak wyglada jak kupie, jak bedzie lipa to cos bede musiala kupic

sopelek mnie tez jakos bardziej ten lateksowy przekonuje, więc jeśli cena taka sama to ja wybrałabym ten Maja. No ale oczywiście wybór należy do Ciebie. My znowu mamy w naszym łóżku materac z warstwą kokosową, ale on jest kieszeniowy, 7-strefowy. Też bardzo sobie chwalimy. Śpi się rewelacyjnie i tylko na nim nic mnie nie boli. Ja myślałam o kupnie dla dziecka gryka-pianka-kokos i chyba przy tym zostaniemy, bo te lateksowe to jednak trochę drożej wychodzą. No chyba, że nam gotówki jakimś cudem starczy to wtedy chętnie zainwestuje właśnie w lateksowy, bo wiem że dobry materac jest ważny.

My matę dostaniemy od siostry M. bo już zapowiedziała że ma do oddania. Tylko bujaczek będę chciała kupić, ale to już po porodzie.

Ja taka mialam w Pl, jak jechalam na urlop, od jakiejs kuzynki, tzn Remik mial:-) Ale na tej sie tak fajnie nie bawil, bo jak nie umial sie przewracac i czolgac to nie potrafil siegnac do tych zabawek, a jak juz sie turlal, to ta mata byla dla niego za mala, a raczej "niewymiarowa". Ta kwadratowa lepiej mu podeszla, mogl sie swobodnie turlac, te zabaweczki wisza praktycznie z kazdej strony, na okolo, a Remik czasem lubil tylko lezec i patrzec na migajace lampeczki i sluchac tych melodyjek. Ale to tylko nasze doswiadczenia.

babeczki, któraś tu miała namiary na porządne tetrowe pieluchy, link był do jakiegoś sklepu, o ile dobrze kojarzę. pamiętacie coś? bo nigdzie tego znaleźć nie mogę :confused::confused:

weronkazz ja kilka dni temu zadalam to pytanie i niestety ponoc stare dobre pileuchy tetrowe sie zepsuly i wszedzie podobna jakosc. Kakakarolina podala link do strony gdzie sa bodajze 5cio paki ladnych pieluszek w dobrym gatunku, ona jest zadowolona. Dziewczyny tez pisaly ze na allegro kupowaly u uzytkownika r_p77 chyba ale zerknij kilka stron wczesniej dla pewnosci

ciezarowki potrzebuje porady w sprawie koloru scian do pokoju mojej malej. Nie jestem do konca zdecydowana wiec moze wy mi doradzicie.
To linki do:
zaslonek ktore mam:
Buy Ziggy & Friends Rug online today at Next Direct United States of America

lampa:
NEXT ZIGGY AND FRIENDS 2 TEIRED LIGHTSHADE NEW I | eBay

lozeczko:
Beautiful White Cot in good condition with extras | eBay

posciel i ochraniacz do lozeczka:
jungle fun cot/cotbed bedding set brand new | eBay

i co otym myslicie? jakie kolory scian byscie doradzily? z gory dziekuje!

babeczki, któraś tu miała namiary na porządne tetrowe pieluchy, link był do jakiegoś sklepu, o ile dobrze kojarzę. pamiętacie coś? bo nigdzie tego znaleźć nie mogę :confused::confused:

Całkiem ok są te podwójnie tkane 80x80 u sprzedawcy z allegro r_p77

Kupiłam ten materac Alvi :-D może niemieckie źródło da gwarancję jakości?? :confused: zobaczymy...

ciezarowki potrzebuje porady w sprawie koloru scian do pokoju mojej malej. Nie jestem do konca zdecydowana wiec moze wy mi doradzicie.
To linki do:
zaslonek ktore mam:
Buy Ziggy & Friends Rug online today at Next Direct United States of America

lampa:
NEXT ZIGGY AND FRIENDS 2 TEIRED LIGHTSHADE NEW I | eBay

lozeczko:
Beautiful White Cot in good condition with extras | eBay

posciel i ochraniacz do lozeczka:
jungle fun cot/cotbed bedding set brand new | eBay

i co otym myslicie? jakie kolory scian byscie doradzily? z gory dziekuje!

zeby miec pewnosc ze bedzie wszystko tip top pasowac, radzilabym bialy, albo ktorys z tzw. off-white'ow, jak nie przepadasz za bialym bialym. są takie delikatnie o ton zabarwione pod krem, albo szary, albo bez. ale tyci-tyci. moja szwagierka uzywala takiego koloru, jasminowy sie nazywal, wygladal jak bialy ale w takim odrobine szlachetniejszym swietle, bardzo ladny. szukalam potem tej farby i juz nie robia tego odcienia, ale mozna dobrac rownie efektowy, byle z mieszalnika, bo te gotowce to czasem zupelnie bez sensu wychodza ;)

no i opcja nr 2, odwazniejsza, moze taki pastelowy turskus, jak na zaslonkach? troche taki jak na moim suwaczku. przy bialym lozeczku moze wygladac oblednie! ale tu bym poczekala na zaslonki i poszla z nimi do sklepu ;)

Screen shot 2012-06-29 at 9.11.22 PM.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry