reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

irisson :-D:-D:rofl2::-D z tego co Cię rozpracowałam to sobie odpuść i tak nie będziesz miała kiedy szyć. Nie żebym miała zabić Twój entuzjazm ale na to trzeba czasu ... chyba, że kup sobie takiego starego łucznika. Ja mam takiego i mi wystarcza też marzyłam o nowoczesnej ale M by mnie chyba zakatrupił za szycie raz w miesiącu.

reklama
hahah to jest moja idealistyczna wizja, niestety, mój zapał by się skończył przy nawlekaniu igły :sorry: co nie znaczy, że nie zazdroszczę umiejętności.. mam koleżankę ze studiów co cuda robi, może ją zagadam :tak:

ja mam maszyne do szycia w domu...ale niestety od lat stoi popsuta, i tak jest przekladana z kąta w kąt :-D nie wiem nawet czy mozliwa jest jej naprawa. bo nowej to u mnie nie ma sensu kupowac, zeby czasem tylko podszyc nogawki w spodniach, czy uszyc taki kocyk raz na dwa lata :p

irisson, nawet jak nie kolezanka, to juz bardziej sie oplaca z materialem isc do krawcowej i zapłacic jej 10/20zł niz kupowac maszyne ktorej uzywac nie bedziesz

no właśnie nie wiem ale gdzie o tym nie czytałam to wszędzie wlaśnie było napisane żeby był ciut większy więc mam i taki na styk i większy:-)

kakarolina, czy Ty zamawiałaś tego miśka na kocyk z allegro? jak długo czekałaś? to z USA jedzie...
Sunshine, ja właśnie kupiłam karuzelkę Fisher Price rainforest. Kupiłam nową, z przesyłką kosztowała 200zł. Dzisiaj przyszła, z ciekawości ją złożyłam, ma super melodyjki, pięknie się kręci, listki falują. Koty jak zahipnotyzowane się w nią wpatrywały :)

k8libby z allegro i dostałam za kilka dni, normalnie ale wtedy było mniej tego pewnie od sprzedawcy zależy.
Sunshine karuzelka o której oisze k8libby jest super

reklama
Do góry