reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

irisson :-D:-D:rofl2::-D z tego co Cię rozpracowałam to sobie odpuść i tak nie będziesz miała kiedy szyć. Nie żebym miała zabić Twój entuzjazm ale na to trzeba czasu ... chyba, że kup sobie takiego starego łucznika. Ja mam takiego i mi wystarcza też marzyłam o nowoczesnej ale M by mnie chyba zakatrupił za szycie raz w miesiącu.

reklama
hahah to jest moja idealistyczna wizja, niestety, mój zapał by się skończył przy nawlekaniu igły :sorry: co nie znaczy, że nie zazdroszczę umiejętności.. mam koleżankę ze studiów co cuda robi, może ją zagadam :tak:

ja mam maszyne do szycia w domu...ale niestety od lat stoi popsuta, i tak jest przekladana z kąta w kąt :-D nie wiem nawet czy mozliwa jest jej naprawa. bo nowej to u mnie nie ma sensu kupowac, zeby czasem tylko podszyc nogawki w spodniach, czy uszyc taki kocyk raz na dwa lata :p

irisson, nawet jak nie kolezanka, to juz bardziej sie oplaca z materialem isc do krawcowej i zapłacic jej 10/20zł niz kupowac maszyne ktorej uzywac nie bedziesz

no właśnie nie wiem ale gdzie o tym nie czytałam to wszędzie wlaśnie było napisane żeby był ciut większy więc mam i taki na styk i większy:-)

kakarolina, czy Ty zamawiałaś tego miśka na kocyk z allegro? jak długo czekałaś? to z USA jedzie...
Sunshine, ja właśnie kupiłam karuzelkę Fisher Price rainforest. Kupiłam nową, z przesyłką kosztowała 200zł. Dzisiaj przyszła, z ciekawości ją złożyłam, ma super melodyjki, pięknie się kręci, listki falują. Koty jak zahipnotyzowane się w nią wpatrywały :)

k8libby z allegro i dostałam za kilka dni, normalnie ale wtedy było mniej tego pewnie od sprzedawcy zależy.
Sunshine karuzelka o której oisze k8libby jest super

reklama
Do góry