reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Dziękuje bardzo:-) No i wymienie ta emulsje, dokupie sol fizjologiczna i wyprawka dla Adasia jest juz cala:-) Wózek mama ma zafundowac na poczatku lipca, a ja sie biore za szukanie lozeczka na allegro:-)

Kajtusza tylko to jest zwykły środek do mycia a nie ta emulsja natłuszczająca. Chodzi o tą parafinę ciekłą w ilości ok 70%;-)
to już porównywałysmy składy lepszy bebydream z rossmana (i tańszy)

Agnes nie lepsze to jest coś zupełnie innego

Ostatnia edycja:
To ja dla odmiany coś w temacie napisze:-D:

jak wszystko dobrze pojdzie to jutro bede mieć łożeczkoo! ;-)

a wiec odnosnie tego pytanie... bo chyba je chce przemalowac (bedzie uzywane), znacie jakies fajne farby odpowiednie do tego celu?

Juditka Za to ja mam pytanko do Ciebie odnosnie chusty: kupowalas, orientujesz sie w firmach jakie tutaj mozna znalezc na ebayu? Bo znalazlam takie cos NEW SUPERB BABY SLING WRAP CARRIER FREE P&P 5m longx70cm wide-newborn up to 17kg | eBay
A reszta chustujacych dziewczyn, to jest firma NIMAR mowi wam to cos?
Wlasnie poszperalam na polskich stronach no i ta nimar to nie ten teges, no jakos nie za bardzo polecana, pewnie dlatego taka tania. Czyli jednak zostaje mi wybulic za cos porzadnego, bo na allegro to niewiele ogloszen daja:no:

LeRemi na razie nie pomoge ale jak tylko pojde na pierwsze spotkanie kangurujacych to dam znac co i jak. Poki co mam jakiegos wirusa i kuruje sie w domu. Ogolnie ta ktora podalas w linku jest wizualnie nie zla no i tkana wiec niby ok ale nie slyszalam nic o nich wiec nie sugeruj sie.

Dziewczyny dziekuje za wiadomosci dot tetry ;)

K8libby widziałaś te kocyki Muchy? fajne, ale za 200, to podziękował.. kupiłam sobie wczoraj "Panią" i fajne jest motto miesiąca lipca "Łatwo jest być niezależną, kiedy ma sie pieniądze. Ale być niezależną, kiedy nie ma się niczego - to sprawdzian Pana" Mahalia Jackson... super być Hiobem w takim razie :rofl2:

Widziałam te kocyki, właśnie miałam o nich pisać. Bardzo mi się podobają, ale cena faktycznie z kosmosu. Mam urodziny w lipcu, może sobie zażyczę od rodzinki :)

reklama
Do góry