reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Z rozpędu z lekkim wahaniem przerzuciłam Cię to k8libby ale mam ochotę pogadać o tych kocykach ;-):-D
Od dawna na nie choruję są przecudowne widziałam na żywo póki co uszyłam sobie podobny ;-) ale taniej nie wychodzi te materiały sa sakramencko drogie

reklama
Ja szyłam mini wersję czekaj polinkuję Cię trochę materiałami
z jednej strony dajesz to
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z drugiej np to
TKANINA ROBERT KAUFMAN, SOWY PATCHWORK CRAFT-1FQ (2421371064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ceny są podobne jak się serio zainteresujesz to każdy materiał stamtąd znajdziesz

a do środka jakąś otulinę to akurat mały koszt

A teraz sobie policz :)

kurde a ja wczoraj wypatrzyłam super torbę do wózka w tkmaxie i poskąpiłam i nie kupiłam. Teraz nie mogę przestać o niej myśleć. Ciekawe jak długo wytrzymam i kiedy po nią pojadę :rofl2: ale 129zł za torebkę szkoda mi no :)) choć wczoraj klient zapłacił ... w ogóle to marzy mi się taka
http://www.babymel.pl/
ale to już chyba skrajna przesada :baffled:

kurcze a ja na te choruje, ale cena zwala z nog...

Torba Duo Black Nixon

weronkazz dokładnie dlaczego one są takie drogie :rofl2: fakt moja koleżanka ma taką i po półtora roku dalej wygląda jak nowa (jak polubisz stronę babymal na fecebook to chyba do pierwszego lipca masz 50zł taniej jeżeli Cię to ratuje bo mnie dalej nie)
po wczorajszych zakupach meblowych już chyba ta z tkmaxa nawet sobie daruję :(

No to chwale sie tym co zakupilam dzieki Waszej pomocy (i przy okazji świeżo pomalowanymi ścianami na odcień soczystej gruszki, ktory tu wyszedl troszke blado:-p):

Zdjęcie0105[1].jpgZdjęcie0107[1].jpg

Łożeczko firmy klupś, jest uzywane, choc wlasciwie w stanie idealnym, ma naprawde maleciutenkie otarcia gdzies z boku, ale to musialam 5 minut sie dokladnie przyglądać zeby je zauwazyc
i jest z szufladą - co bylo najwazniejsze :) no i jest 3poziomowe. za calosc z materacem i jeszcze gratis kolderka, poszewkami, przescieradlem zapłaciłam jedynie 160zł :-) wiec jestem mega zadowolona;-)

i juz sama w sumie nie wiem czy chce je malować, i ewentualnie na jaki kolor - bo nie wiem czy jest jakis duzy wybor z tych nietoksycznych farb? .. w sumie taki naturalny sosnowy tez ladny

mala.di no to na super okazje trafilas, a lozeczko bardzo ladne, ja tez tak jak irisson bym nie malowala:-)
kolor scian tez ladny;) ja malowalam na lawendowy w tamtym tygodniu(widac na zdjeciu z moim brzucholem;) )

reklama
mala.di bardzo ładne łóżeczko. Ja też bym je zostawiła w takim kolorze jak jest, bo ładnie wygląda. Pokój masz jasny więc jasne łóżeczko ładnie pasuje. W sumie to też nie wiem na jaki kolor miałabyś je przemalowywać. Jedyny minus jaki zauważam w tym łóżeczku to brak przykrycia szuflady. Bo będzie wszystko widać co tam trzymasz a w szufladach lubi się robić bałagan. Mnie by to trochę denerwowało. Ale za te pieniądze jak piszesz to naprawdę świetny interes!

Do góry