reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Dziewczynki, sorry ale od godziny próbuję znaleźć na tym wątku temat staników do karmienia. Kilka miesięcy temu któraś polecała taką firmę, chyba na M, stanik około 50zł. Nie zapisałam sobie i nie mogę znaleźć. Czy któraś mogłaby podrzucić nazwę raz jeszcze?

Dziewczynki, sorry ale od godziny próbuję znaleźć na tym wątku temat staników do karmienia. Kilka miesięcy temu któraś polecała taką firmę, chyba na M, stanik około 50zł. Nie zapisałam sobie i nie mogę znaleźć. Czy któraś mogłaby podrzucić nazwę raz jeszcze?

Ja kupowałam w Mothercare - kpl. 2 szt za 99,90

Tez musze pomyslec o stanikach do karmienia ale chyba zamowie na allegro przy okazji zamawiania lozeczka w lipcu. Dzis dzidziusiowa wyprawka sie choc odrobine powiekszyla:chusteczki nawilzane dada i nie wiem czy trafilam na okazje( tak mi sie wydaje ,ale w sumie jeszcze srednio orientuje sie w cenach takich rzeczy) kupilam zestaw z Huggies 27szt.pieluszek z wycieciem na pepuszek, 64szt.chusteczek nawilzanych, 60szt.reczniczkow miekkich dla niemowlat za niecale 18zl:-)

A ja przymierzałam w sklepie z Canpolu i były beznadziejne. Nie dość, że rozmiary jakieś dziwne (nie mogłam się zapiąć w 90B :szok:), to jeszcze miseczka spiczasta - a ja tego nie cierpię. Cena też średnia (z tego co pamiętam to 34,90 zł). Na bazarku kupiłam 2 staniki jakiejś zwykłej polskiej firmy za 17,00 zł za sztukę (pani spuściła 1,00 zł na sztuce :-D) i są dużo lepsze. Zarówno materiałem, jak i kształtem miseczki. Ja bym proponowała wybrać się na targ/bazarek.

Dziewczyny stanik to bardzo ważna rzecz - zastanówcie się 2 razy zanim kupicie :) Bo źle dopasowany to później bardziej obwisły biust :)

Ja polecam firmę Alles - mają modele i droższe i tańsze
Triumph ma do karmienia miękki ale kosztuje ok 100 zł
No i polecam nie kupować tych wykonanych z samej bawełny bo się rozciągają jak worki w szybkim czasie (co ma znaczenie zwłaszcza przy większych biustach) - Moim zdaniem lepsze są z domieszką jednak czegoś sztucznego. No chyba że do spania to może być oczywiście najzwyklejszy.

Ja przy pierwszym dziecku przetestowałam wiele staników zanim znalazłam to o co mi chodzi. Nie wybierałam nigdy drogich bo nie miałam kasy.

Jak piękne mebelki to zdjęcie poprosimy :-)

Meble przyszły do pokoju starszego dziecka - regały Trofast z wyjmowanymi szufladkami:) TROFAST Regał - IKEA No i moja finka :)

Także nie będę fotografować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry