reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
dzag, a Ty mowisz ze Ci sie udalo na bazarku takie do karmienia znalezc? bo ja z takimi sie nie spotkalam. czy po prostu jakies miekkie ktore łatwo bedzie odpowiednio odchylić?
ja musze przed porodem koniecznie cos zakupic bo mam teraz chyba jeden tak naprawde dopasowany stanik... reszta wszystko za małe ,a poza tym usztywniane, wiec musialabym sie rozbierac calkiem do karmienia:p

mala.di pisze:
dzag, a Ty mowisz ze Ci sie udalo na bazarku takie do karmienia znalezc? bo ja z takimi sie nie spotkalam. czy po prostu jakies miekkie ktore łatwo bedzie odpowiednio odchylić?
Takie do karmienia, z odpinanymi miseczkami. Mamy takie czarodziejskie miejsce w Krakowie jak Tandeta :-p. Taki targ, tyle że kulturalnie pod daszkiem.

Bo o stanikach gadałyśmy na ogólnym. Ja posiadaczkom większych biustów zainteresowanych ładnym kształtem swoich piersi za 15 lat (nie murzyńskich naleśników) stanowczo odradzam staniki z canpola czy inne miękkie, niedopasowane dziadostwa. Firma Alles mama jest ok i tak jak pisze Zylcia przemyślcie ten zakup. Martwicie się o brzuchy, rozstępy a tymczasem to piersi są najbardzie zmasakrowane. Taki stanik musi być nawet lepszy od tego co nosicie na co dzień bo piersi są powiększone, rozciągnięte i cos musi trzymać ich kształt.
Ja postanowiłam w ogóle nie ryzykować z kupnem stanika do karmienia tylko przerobię sobie swój normalny (przynajmniej jestem pewna, że jest ok bo dobrałam go u brafitterki)

Ostatnia edycja:
weronkazz ja nie znam ale ja nie ryzykuję i nie kupuję staników funkcyjnych od firm, które normalnie nie zajmują się produkcją bielizny. Nie maja ani jednego biustonosza z fiszbinami więc dla mnie odpada.
tu kilka fajnych linków ze stanikami
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles
MACIERZYŃSTWO - malou.pl
Biustonosze do Karmienia | MAMA DAMA - SKLEP INTERNETOWY DLA KOBIET W CIĄŻY I MŁODYCH MAM

za freyę dam rękę uciąć, ze to jedne z najlepszych staników na naszym rynku. Jak ktoś ma biust powyżej C i chce żeby został w swoim kształcie to nie powinien żałować. (na ebayu i allegro można znaleźć dużo taniej)

freye znam, nawet przy mojej domniemanej misce B, ktora okazala sie byc 65D ;)
teraz to niestety duuuzo wieksza historia, wiec tym bardziej dzieki za namiary, oba super!

no właśnie przyszła do mnie paczuszka z kompletem na wyjście ze szpitala :-D:-D
P1020483.JPG

za komplecik zapłaciłam całe 15zł, używany ale nic kompletnie nie zniszczony, ani zmechacony :tak: no a po wczorajszym wypadzie do Ikei jestem posiadaczką dwóch ręczników, swoją drogą ładną mają przebitkę na allegro ponad 10zł ;-)

irusson i wszystko za 15zł :-D to lubię. Ja ostatnio znalazłam fajnego sprzedawcę wszystko za 1zł kupowałam ale jeszcze nie przyszło. Jak wszystko będzie ok to podam.

reklama
Do góry