reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

katjusza napisalas aby zakupic Espumisan, a slyszalam o takich herbatkach antykolkowych? wiecie moze cos o nich? warto podawac? pomagaja? ja wolalabym chyba herbatke dziecku dawac do picia niz leki...

reklama
A takich dla bobasa nie ma? bo slyszalam ze juz od poczatku mozna dawac herbatke dzidzi... Ale dobrze wiedziec o tej dla mam, musze zakupic:) masz moze jakas sprawdzona? bo ja sie na tym kompletnie nie znam:zawstydzona/y:

Mnie się wydaję nawet, że kupy własnego dziecka nie śmierdzą. Nie mam z tym problemów żadnych ;-)

Milionka dzięki :)) spodziewam się, że są małe bo na rozmiar 0+patrzałam ale opis aukcji wyjątkowo lakoniczny

Co do leków to ja bym nic nie kupowała. My mamy już prawie 3 lata i jeszcze nic nie stosowaliśmy. No może poza smectą na biegunkę ale to chyba koło roku dopiero a i coś w czasie ząbkowania chyba ale to tez kupa czasu. lepiej założyć, że dziecko będzie zdrowe.
A z herbatek jak mogę polecić to polecam humanę mają dużo herbatek bez cukru (chyba jako jedyni) a ja kupuję w eko sklepie takie normalne do parzenia bo ten granulat do mnie nie przemawia

O tą herbatkę z gotowych podawałam
http://kidy.pl/do_picia,od_0_do_3_miesiaca,herbatka_slodkich_snow-40-k-34-m-58-60-p.html
licząc na cud :)))

Ostatnia edycja:
A mialo byc tak kolorowo, dam herbatke zapobiegawczo lub podam ja gdy juz kolka bedzie i po problemie:-D pozostaje jedynie liczyc na to ze dzidzus nie bedzie mial gratisowo takich atrakcji:-D

reklama
Do góry