reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
k8libby gratuluję odwagi. Ja takich przez głowę pajacy do końca nie używałam :baffled: ale bardzo bardzo ładne.
(zaraz tego sprzedawcę przejrzę;-))
gruszki użyłam raz ale nie działała:-D

edit: a te śpiochy rozpinane są w kroku bo nie mogę dopatrzec?? a mamy akurat deficyt spiochów

A do czego jest w ogóła ta gruszka? ja chyba zaoszczędzę na ciuchach, bo moja siostra co mieszka w Oslo na stałe jest zakupoholiczką i teraz dostała szalu zakupowego w tamtejszych autletach dla dzieci, a tam takie piękne rzeczy:-) idę na skypa obczaić co nowego kupiła:-)

Nie wiem czy będę, nigdy nie używałam. Z resztą ponoć teraz jest trend, żeby dziecko samo sobie radziło z zawartością nosa, wybiera się tylko to co widać.

Zgadza się :) Ale fridą mimo wszystko łatwiej to co widać wyjąć ;) A zanim dziecko się dmuchać nauczy, to z rok minie.

gruszki użyłam raz ale nie działała:-D

Musiałyśmy trafić na ten sam felerny model ;) ;) ;)

co do ubranek zakłądanych przez głowę - też miałam obawy, czy poradzę sobie z ich zakładaniem w pierwszych dniach życia Natalki - ale problem rozwiązał się sam, po prostu zaraz po porodzie ubrali mi ją w szpitalu w body przez głowę i na pierwszym badaniu sama musiałam ją rozebrać i ubrać więc chcąc nie chcąc przełamałam strach ;-) a potem to już szczerze mówiąc wygodniej mi było zakładać ubranka przez głowę niż bawić się w zapinanie tych wszystkich napów ;-)

reklama
Muszę jeszcze tylko kupić kosmetyki i zebrać po ludziach porozdawane laktatory, sterylizatory itp. :) No i obejrzeć znowu płytę Zawitkowskiego, bo już nie pamiętam, jak się takiego bobasa nosi ;)

eeee kto to zawitkowski? :confused:

a ja z coraz większym napięciem czekam na wyprzedaże w kapphal i h&m i ciężko mi ale dam radę. Jeszcze tylko dwa tygodnie....

baaardzo dobrze wiedzieć, za dwa tygodnie porzucam robotę i rzucam się w wir zakupów!

Do góry