reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
k8libby gratuluję odwagi. Ja takich przez głowę pajacy do końca nie używałam ale bardzo bardzo ładne.
(zaraz tego sprzedawcę przejrzę;-))
gruszki użyłam raz ale nie działała
edit: a te śpiochy rozpinane są w kroku bo nie mogę dopatrzec?? a mamy akurat deficyt spiochów
(zaraz tego sprzedawcę przejrzę;-))
edit: a te śpiochy rozpinane są w kroku bo nie mogę dopatrzec?? a mamy akurat deficyt spiochów
A do czego jest w ogóła ta gruszka? ja chyba zaoszczędzę na ciuchach, bo moja siostra co mieszka w Oslo na stałe jest zakupoholiczką i teraz dostała szalu zakupowego w tamtejszych autletach dla dzieci, a tam takie piękne rzeczy:-) idę na skypa obczaić co nowego kupiła:-)
kakakarolina
a ja z coraz większym napięciem czekam na wyprzedaże w kapphal i h&m i ciężko mi ale dam radę. Jeszcze tylko dwa tygodnie....
Nie wiem czy będę, nigdy nie używałam. Z resztą ponoć teraz jest trend, żeby dziecko samo sobie radziło z zawartością nosa, wybiera się tylko to co widać.
Zgadza się Ale fridą mimo wszystko łatwiej to co widać wyjąć A zanim dziecko się dmuchać nauczy, to z rok minie.
Musiałyśmy trafić na ten sam felerny model
kakakarolina
do oglądania na wieczór
Zakupy - Baby Project
irisson na wyprzedażach będą nówki w cenach z allegro;-)
Maks też z tych tępych bo smarkać nie umie
Zakupy - Baby Project
irisson na wyprzedażach będą nówki w cenach z allegro;-)
Maks też z tych tępych bo smarkać nie umie
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
co do ubranek zakłądanych przez głowę - też miałam obawy, czy poradzę sobie z ich zakładaniem w pierwszych dniach życia Natalki - ale problem rozwiązał się sam, po prostu zaraz po porodzie ubrali mi ją w szpitalu w body przez głowę i na pierwszym badaniu sama musiałam ją rozebrać i ubrać więc chcąc nie chcąc przełamałam strach ;-) a potem to już szczerze mówiąc wygodniej mi było zakładać ubranka przez głowę niż bawić się w zapinanie tych wszystkich napów ;-)
reklama
weronkazzz
tulęTolę
Muszę jeszcze tylko kupić kosmetyki i zebrać po ludziach porozdawane laktatory, sterylizatory itp. No i obejrzeć znowu płytę Zawitkowskiego, bo już nie pamiętam, jak się takiego bobasa nosi
eeee kto to zawitkowski?
a ja z coraz większym napięciem czekam na wyprzedaże w kapphal i h&m i ciężko mi ale dam radę. Jeszcze tylko dwa tygodnie....
baaardzo dobrze wiedzieć, za dwa tygodnie porzucam robotę i rzucam się w wir zakupów!