reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

karenm kosz starcza napewno na jakis 1 rok, (chociaż jak mój 3 latek się położył z podkurczonymi nogami chciał tam spać) chociaż ja jak tylko zacznie siadać to przeżucam do łóżeczka turystycznego dla bezpieczeństwa (mam prawie nieużywane po starszaku- kupie tylko materac).
justyna fajne te rolety, ciekawe tylko jak z przepuszczaniem światła? Chociaz ja takie rolety założyłabym straszemu szybciej niż do pokoju małej dzidzi.

reklama
jjustyna spodobaly mi sie te rolety, pomysle chyba nad czyms takim ale jeszcze nie teraz bo narazie dzidzius z nami w pokoju bedzie, jak przejdzie do swojego to fajne rozwiazanie bedzie szczegolnie ze u nas parter:dry:

mnie też się rolety spodobały :tak: ale w oknach łukowych nie przejdą (a ja mam takie kamieniczne w dodatku dł 2m więc zadne rolety mi nie pasują) dlatego nawet mi do głowy nie przyszło.
Białe firanki i białe zasłony będą wyglądać super ale firanki musiały by być jedno barwne. Ozdobne (te co pokazałaś) to mi jakoś do zasłon z wzorem nie pasuję

Jak mąż wróci z pracy pojedziemy jeszcze do większego sklepu z firanami u nas w mieście i jak nic nie będzie to postawię na poczciwą ikeę i zwykłą białą firanę, jeżeli mówisz że razem dobrze będzie współgrać. Jednak co ekspert to ekspert. Dzięki wielkie za pomoc.
Dziś dzień wypłaty więc dokupuję resztę rzeczy (szaleję jak głupia nawet laktator kupiłam medelę mini, najwyżej odsprzedam jak będzie problem z mlekiem), tym sposobem za godzinę dwie koniec z zakupami, kilka dni na popranie wszystkiego i mogę witać synka.

Irisson w przyszłym tygodniu porobię zdjęcia i na pewno wkleję. Nudzić się nie będę, jeszcze muszę nauczyć się być matką tj. co kiedy może dziecko jeść, jak kąpać itp. Nakupię więc książek i przypomnę sobie jak to było za studenckich czasów.

reklama
Jak mąż wróci z pracy pojedziemy jeszcze do większego sklepu z firanami u nas w mieście i jak nic nie będzie to postawię na poczciwą ikeę i zwykłą białą firanę, jeżeli mówisz że razem dobrze będzie współgrać. Jednak co ekspert to ekspert. Dzięki wielkie za pomoc.
Dziś dzień wypłaty więc dokupuję resztę rzeczy (szaleję jak głupia nawet laktator kupiłam medelę mini, najwyżej odsprzedam jak będzie problem z mlekiem), tym sposobem za godzinę dwie koniec z zakupami, kilka dni na popranie wszystkiego i mogę witać synka.

Też zazdraszczam, ja jeszcze z milion rzeczy muszę kupić ;-)
p.s. tylko sobie nie wykrakaj już tego witania :-p

Do góry