LeRemi
Fanka BB :)
Ewa ja akurat dzis kupilam dla Olivii pierwsza paczke jedynek Pampersa, jak dla mnie one sa najlepsze, bo np. haggies po zasikaniu robia sie jakies takie sztywne i twarde, a pampersy nie. U nas one sa w normalnej cenie, ale wiem ile kosztuja w Pl i na urlopie kombinowalam z innymi tanszymi Happy chyba i z Rossmana, to pamietam, ze wiecej ich szlo, bo musialam czesciej zmieniac. No ale Twoj Franek juz na "odwyku";-) wiec ja bym sprobowala np. z happy. Swoja droga zazdroszcze Ci jak choooooooooooooolera kupy w nocniku, ja w tym wzgledzie zaliczylam meeeeeeega wielka porazke rodzicielska:-(
Mala.di wlasnie dlatego istnieje forum, zebys nie musiala sie zastanawiac za duzo tylko odhaczac:-) Ale nie ma co popadac w obled zakupowy, bo kazda ma inne wymagania i najprawdopodobniej dopiero "w praniu" Ci wyjdzie co jest niezbedne a co mozna wywalic od razu do smieci.
Mala.di wlasnie dlatego istnieje forum, zebys nie musiala sie zastanawiac za duzo tylko odhaczac:-) Ale nie ma co popadac w obled zakupowy, bo kazda ma inne wymagania i najprawdopodobniej dopiero "w praniu" Ci wyjdzie co jest niezbedne a co mozna wywalic od razu do smieci.