reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

I gotowe! Za kilka dni dorzucę jeszcze zdjęcie z drugiej strony jak już będą zasłony i pościel [emoji16] ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Sliczne macie te pokoiki, ja też chcę białe komody :) ale to po nowym roku :) małe odświeżenie mieszkania, bo po 3 latach, to mam tylko opalcowane i popisane przez Alę ściany, ewentualnie podrapane przez kota :/ łącznie ze śladami po kaszce na suficie...

Zamówiłam dzisiaj wszystkie brakujące rzeczy, ubranka, wiaderko, torbę do wózka, kocyk bambusowo-algowy, pościele dla całej naszej czwórki. Teraz czekam na dostawy i mam nadzieję, że przyjdą przed porodem ;) chyba tylko proszku do prania mi brakuje ;) ale nie umiem dzidziusia znaleźć w sklepie, a część ubranek mam już w tym proszku wypranych, więc nie chciałam mieszać.

Dziewczyny możecie polecić jakiś konkretny krem z filtrem dla maluszka? Wszystkie na których czytam są od 6-ego miesiąca i już straciłam cierpliwość do czytania etykiet. Zapewne temat już był więc z góry przepraszam z zawracanie d**** :-D

Ja też mam pytanko. Czy któraś z Was kupuje kateter rektalny? Mam jedną sztukę, ale że on do jednorazowego użycia toteż zastanawiam się czy nie kupić całego opakowania?
I ja nareszcie zrobiłam zakupy, teraz czekam na łóżeczko, materacyk, pościel, torbę do wózka i milion innych cudeniek! :) otulacz już dzisiaj przyszedł hihi

A hemnes piękny! Ale po tym jak bodajże Lunera wrzuciła zdjęcie swojej komody Leksvik, tak przepadłam...i udało mi się ją na szczęście kupić, przemalowałam i teraz cieszy oczy strasznie! :) jak w końcu powiesimy lampę w naszej nowonabytej sypialni i może łóżeczko skręcimy to wrzucę fotkę :)

reklama
Do góry