Hej może mi tutaj pomożecie, może ktoś rodził wcześniej w podobnym okresie 
Nie chcę przesadzić z ilością ubranek, tym bardziej, że dziecko bardzo szybko rośnie. Nie chciałabym też prać codziennie
Proszę napiszcie z doświadczenia ile i jakich ubranek przyda się noworodkowi z maja. Maj to jeszcze nie upały.
Body z krótkim rękawem 56 i 62 (myślę o rozm 56 body bo można użyć przedłużki i używać dłużej)
Body z długim rękawem 56 i 62
Pajacyki całe (obecnie mam 3 szt rozm. 56 i 6 szt rozm. 62)
Śpioszki na szelkach - kupować? (w szpitalach w wyprawkach sobie życzą, ja nie wiem czy to potrzebne, a jak mam nie używać... chociaż na body zamiast kolejnej warstwy pajacyka jak jest w miarę ciepło?)
Spodenki ze stópkami (mam ze 3 szt)
Spodenki bez stópek (mam 6 szt rozm do 62)
Skarpetki 5 par
Kaftaniki, bluzeczki - nie planuję kupować
Nie chcę przesadzić z ilością ubranek, tym bardziej, że dziecko bardzo szybko rośnie. Nie chciałabym też prać codziennie
Proszę napiszcie z doświadczenia ile i jakich ubranek przyda się noworodkowi z maja. Maj to jeszcze nie upały.
Body z krótkim rękawem 56 i 62 (myślę o rozm 56 body bo można użyć przedłużki i używać dłużej)
Body z długim rękawem 56 i 62
Pajacyki całe (obecnie mam 3 szt rozm. 56 i 6 szt rozm. 62)
Śpioszki na szelkach - kupować? (w szpitalach w wyprawkach sobie życzą, ja nie wiem czy to potrzebne, a jak mam nie używać... chociaż na body zamiast kolejnej warstwy pajacyka jak jest w miarę ciepło?)
Spodenki ze stópkami (mam ze 3 szt)
Spodenki bez stópek (mam 6 szt rozm do 62)
Skarpetki 5 par
Kaftaniki, bluzeczki - nie planuję kupować