reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Ja mam chyba Nivea ale właśnie jest po 3 miesiącu i przy synku go czasem używałam ale synek w maju urodzony, wiec teraz musze kupić coś innego

Uriage Bariesun 50+ mineralny

drogie to... tym bardziej że nasze dzieciaczki będą używały ok miesiąca a na drugi rok takie kremy się już nie nadają :(
Nie macie nic tańszego?

Mam jeszcze pytanko o karuzelki nad łóżeczko... macie coś godnego polecenia?
Chciałam taką z projektorem i pozytywką ale żeby ten projektor spełniał swoją funkcję tj. świecił na tyle żeby to było widoczne. Ktoś coś może polecić?

Załączniki

• 1435666168700.jpg
    1435666168700.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 54
Też mam uriage bariesun.

Ja o karuzelkach mogę powiedzieć tylko tyle że szkoda pieniędzy :-) no ale wiem to dopiero teraz.. Dla dziecka może wisieć cokolwiek, fajne ręcznie robione karuzelki można znaleźć w necie i samemu przygotować. W każdym razie u nas bardzo krótko była w użyciu.

reklama
Lidia mi się wydaje, że dziecko zawsze trzeba posmarować kremem z filtrem, bo to że dziecko znajduje się w cieniu nie oznacza, że nie docierają do niego promienie UV. Oczywiście w mniejszym stopniu niż kiedy jest bezpośrednio wystawione na słońce, ale mimo wszystko...przynajmniej tak mnie uczono, mamuśki czy mylę się?

Do góry