reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

I gotowe! Za kilka dni dorzucę jeszcze zdjęcie z drugiej strony jak już będą zasłony i pościel [emoji16] ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435596767.533019.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Sliczne macie te pokoiki, ja też chcę białe komody :) ale to po nowym roku :) małe odświeżenie mieszkania, bo po 3 latach, to mam tylko opalcowane i popisane przez Alę ściany, ewentualnie podrapane przez kota :/ łącznie ze śladami po kaszce na suficie...

Zamówiłam dzisiaj wszystkie brakujące rzeczy, ubranka, wiaderko, torbę do wózka, kocyk bambusowo-algowy, pościele dla całej naszej czwórki. Teraz czekam na dostawy i mam nadzieję, że przyjdą przed porodem ;) chyba tylko proszku do prania mi brakuje ;) ale nie umiem dzidziusia znaleźć w sklepie, a część ubranek mam już w tym proszku wypranych, więc nie chciałam mieszać.

Dziewczyny możecie polecić jakiś konkretny krem z filtrem dla maluszka? Wszystkie na których czytam są od 6-ego miesiąca i już straciłam cierpliwość do czytania etykiet. Zapewne temat już był więc z góry przepraszam z zawracanie d**** :-D

Ja też mam pytanko. Czy któraś z Was kupuje kateter rektalny? Mam jedną sztukę, ale że on do jednorazowego użycia toteż zastanawiam się czy nie kupić całego opakowania?
I ja nareszcie zrobiłam zakupy, teraz czekam na łóżeczko, materacyk, pościel, torbę do wózka i milion innych cudeniek! :) otulacz już dzisiaj przyszedł hihi

A hemnes piękny! Ale po tym jak bodajże Lunera wrzuciła zdjęcie swojej komody Leksvik, tak przepadłam...i udało mi się ją na szczęście kupić, przemalowałam i teraz cieszy oczy strasznie! :) jak w końcu powiesimy lampę w naszej nowonabytej sypialni i może łóżeczko skręcimy to wrzucę fotkę :)

reklama
Do góry