jasani
Fanka BB :)
Dokładnie dzisiaj jest 4+4. Ale beta już dość wysoka więc możesz umówić się do ginekologa za jakieś 2 tygodnie.Na prawdę 5? Bo myślałam że jeszcze będzie gdzieś może 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie dzisiaj jest 4+4. Ale beta już dość wysoka więc możesz umówić się do ginekologa za jakieś 2 tygodnie.Na prawdę 5? Bo myślałam że jeszcze będzie gdzieś może 4
Betę robiłam 9 lipcaNa początku liczy się z 1 dnia ostatniej miesiączki a potem to już wychodzi wiek ciąży na USG. Kiedy robiłaś betę dziś czy wczoraj ?
Ide do ginekologa 22 lipca ciekawe czy będzie już zarodek z echem serduszkaDokładnie dzisiaj jest 4+4. Ale beta już dość wysoka więc możesz umówić się do ginekologa za jakieś 2 tygodnie.
Przyrost sprawdza się co 48h czy jest prawidłowy. Według mnie będzie już widaćBetę robiłam 9 lipca
Nie miałam kiedy podjechać więc będzie 72h jutro to musi dwukrotnie się powiększyćPrzyrost sprawdza się co 48h czy jest prawidłowy. Według mnie będzie już widać
TrzykrotnieNie miałam kiedy podjechać więc będzie 72h jutro to musi dwukrotnie się powiększyć
Powodzenia daj znać jaki wynik betyNie miałam kiedy podjechać więc będzie 72h jutro to musi dwukrotnie się powiększyć
Dam znać na pewno dokładnie źle napisałam trzykrotnie musi oby było wszystko dobrzePowodzenia daj znać jaki wynik bety
Możesz sobie zrobić jeszcze progesteron jeśli Cię coś nie pokoiDam znać na pewno dokładnie źle napisałam trzykrotnie musi oby było wszystko dobrze