reklama
marand
pełna szczęścia
co do termometru to ja uzywam z tej firmy - nie wiem czy dokladnie ten model ale wyglada podobnie
Termometr Microlife NC 100 - Ceneo.pl
co do wanienki to ja mialam najzwyklejsza na swiece za 15 zl
cos w tym stylu Kolorowa WANNA wanienka TEGA 86 cm KOLORKI hit (5125576072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jak dla mnie byla wystarczajaca, nie uzywalam zadnych podkladek tylko tez na rece trzymalam jak dziewczyny
a gdzies tak po okolo roku przenieslismy sie do normalnej wanny
Termometr Microlife NC 100 - Ceneo.pl
co do wanienki to ja mialam najzwyklejsza na swiece za 15 zl
cos w tym stylu Kolorowa WANNA wanienka TEGA 86 cm KOLORKI hit (5125576072) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jak dla mnie byla wystarczajaca, nie uzywalam zadnych podkladek tylko tez na rece trzymalam jak dziewczyny
a gdzies tak po okolo roku przenieslismy sie do normalnej wanny
sann91
Fanka BB :)
Dziewczyny dajcie jakieś propozycje łóżeczek ...
Czy według Was łóżeczka turystyczne 2 poziomowe nadają sie ???
Czy według Was łóżeczka turystyczne 2 poziomowe nadają sie ???
Borysiatko
Sann moja koleżanka miała łóżeczko turystyczne własnie 2 poziomowe i bardzo zadowolona jest. Tylko dokupiła dodatkowy materac bo tamten był twardy. U moich rodziców stoi łóżeczko turystyczne mojego siostzrenca i też mama zadowolona jest. Mały spokojnie tam spi i słuzy mu to tez jako kojec.
Ja jednak chyba będę kupowała łóżeczko drewniane, bo bardziej mi się podoba i bedzie pasowało nam do sypialni
Ja jednak chyba będę kupowała łóżeczko drewniane, bo bardziej mi się podoba i bedzie pasowało nam do sypialni
bunia15
Niki no ja wlasnie zaczynam oglądać ale w us polskiego producenta chyba nie kupie..
Słyszała któraś lub miała markę GRACO ?
Co do łóżeczek ja wybieram drewniane bo tak mi podchodzi. A co do turystycznego to moja znajoma miała głównie z powodów finansowych ale bardzo sobie chwaliła i mówiła ze mnie żałuje.. Sprawdza sie tez jako dodatkowe "miejsce" do zabaw oraz jak często gdzieś wyjeżdżamy np do rodziców to super sprawa.. Moi znajomi tu w us mieli wlasnie je jako takie dodatkowe i wszędzie zabierali jak jeździli na dłużej niz jeden dzień..
Słyszała któraś lub miała markę GRACO ?
Co do łóżeczek ja wybieram drewniane bo tak mi podchodzi. A co do turystycznego to moja znajoma miała głównie z powodów finansowych ale bardzo sobie chwaliła i mówiła ze mnie żałuje.. Sprawdza sie tez jako dodatkowe "miejsce" do zabaw oraz jak często gdzieś wyjeżdżamy np do rodziców to super sprawa.. Moi znajomi tu w us mieli wlasnie je jako takie dodatkowe i wszędzie zabierali jak jeździli na dłużej niz jeden dzień..
reklama
Borysiatko
Slyszałam, że Graco to niezła firma i ich produkty są dobrej jakości. Z własnego doświadczenia nic nie powiem, bo jeszcze nie mam