reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Madzia właśnie Minni mi sie podobał, ale nie wiem co będę miała, więc nie mogę kupic

reklama
1.jpg 4.jpg 8.jpg

Ja mam taką po Joschce. Kupiłam na używaną za 2 funty. Mnie wystarczy bo itak używałam chyba przez pierwsze 2 - 3 miesiące może a potem już normalna wanna.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 8.jpg
    8.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 60
Ja mam zwykłą plastikowa wanienke i trzymam ja w dużej wannie, wiec nie zajmuje miejsca. Do dziś synka w niej kąpie a ma prawie 2 latka. Czasem dam go do dużej wanny

no wlasnie, te ogranic[FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]xenia miejsca sa xawsxe problemem.
30$ to recxywiscie niska barxo cena.
[/FONT]

Loveboiled i w tej zwykłej plastikowej wanience kapałaś jak synek był noworodkiem, czy miałas jeszcze jakieś specjalne podkładki?

Lilija trzymałam synka jedna ręka, są specjalne techniki a druga mylam. Później kupilam taka gąbkę pod dziecko żeby się nie ślizgal ale długo jej nie używałam i w końcu się podarla. Wiadomo jak ktos się boi to można dokupic jakis fotelik do wanny, jest bardzo dużo do wyboru.

reklama
Do góry