reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

anney - to zależy co to znaczy dobry wózek :-D tych wózków się naoglądałam i wybór taki że zgłupieć można. kiedyś był jeden i był spokój :-p

reklama
bunia ja już dawno bzika dostałam. Raczej stawiam na jakiegoś PL producenta i jak przyjdzie czas do kupna to już wiem mniej więcej jaki ma być a takie widziałam :-)

Sann moja koleżanka miała łóżeczko turystyczne własnie 2 poziomowe i bardzo zadowolona jest. Tylko dokupiła dodatkowy materac bo tamten był twardy. U moich rodziców stoi łóżeczko turystyczne mojego siostzrenca i też mama zadowolona jest. Mały spokojnie tam spi i słuzy mu to tez jako kojec.
Ja jednak chyba będę kupowała łóżeczko drewniane, bo bardziej mi się podoba i bedzie pasowało nam do sypialni:)

Niki no ja wlasnie zaczynam oglądać ale w us polskiego producenta chyba nie kupie..

Słyszała któraś lub miała markę GRACO ? :)

Co do łóżeczek ja wybieram drewniane bo tak mi podchodzi. A co do turystycznego to moja znajoma miała głównie z powodów finansowych ale bardzo sobie chwaliła i mówiła ze mnie żałuje.. Sprawdza sie tez jako dodatkowe "miejsce" do zabaw oraz jak często gdzieś wyjeżdżamy np do rodziców to super sprawa.. Moi znajomi tu w us mieli wlasnie je jako takie dodatkowe i wszędzie zabierali jak jeździli na dłużej niz jeden dzień..

reklama
Slyszałam, że Graco to niezła firma i ich produkty są dobrej jakości. Z własnego doświadczenia nic nie powiem, bo jeszcze nie mam:D

Do góry