reklama
lucalew
Fanka BB :)
Lucere nie ma za co. Czlowiek cale zycie sie czegos nowego uczy. Ja co prawda kupilam krem ochronny na codzień z biedronki bodajże zalecany przez Sroka o ale jak poczytalam wlasnie o tym opalaniu to tez bede szukac tego olejku.
Lucalew - ja też mam już krem, ale to wiedza nie tylko na ten rok :-)
chętnie bym ogarnęła tez to wszystko o czym pisała anney ale myślę że powoli.. Na raz nie dam rady :-)
Zuzzi - wszystko zależy szkoły.. Słyszałam że niektóre potrafią dużo dawać, przeważnie to są reklamowe gadżety tak jak i tu :-) ale fajnie że cokolwiek.
Pamiętam że w poprzedniej ciąży miałam mnóstwo takich próbek z różnych warsztatów :-)
chętnie bym ogarnęła tez to wszystko o czym pisała anney ale myślę że powoli.. Na raz nie dam rady :-)
Zuzzi - wszystko zależy szkoły.. Słyszałam że niektóre potrafią dużo dawać, przeważnie to są reklamowe gadżety tak jak i tu :-) ale fajnie że cokolwiek.
Pamiętam że w poprzedniej ciąży miałam mnóstwo takich próbek z różnych warsztatów :-)
Lucere ja będę szkolić się i później rodzić w chyba najbardziej poleconym szpitalu w Warszawie więc myślę że producenci dzieciowych produktów chętnie współpracują [emoji12] Moja mama twierdzi (albo żartuje nie wiem [emoji6]) że wybrałam ten szpital bo jest modny bo celebrytki w nim rodzą [emoji23]
A próbek z warsztatów o targów też trochę mam. Na pewno się nie zmarnują.
A próbek z warsztatów o targów też trochę mam. Na pewno się nie zmarnują.
Lucere ja kupilam tutaj
aceite de pepita de frambuesa virgen bio 50ml, 100ml o 250ml
Ja to teraz zaczynam eko mama sie robic.
Rady anney co do olejkow naturalnych zapisalam i juz sie w nie zaopatrzylam.
Po co kupowac chemie i smarowac dziecko tablica mendelejewa skoro mozna naturalnie.
Z corka niestety tak nie robilam.
Lilija kiedys slonce nie bylo takie szkodliwe jak teraz. Dziura ozonowa robi swoje.
Wiadomo ze najlepiej dziecka na slonce nie wystawiac i trzymac w cieniu. I pewnie wszystkie bedziemy to robic.
Jednak tutaj gdzie mieszkam jest bardzo duzo slonca przez caly rok i calkowicie go nie omine. Codziennie musze odebrac corke ze zlobka o 13 wiec chcac nie chcac na slonce na chwile wyjde i w razie w wole czyms posmarowac. Najlepiej czyms naturalnym i padlo na olej z malinki.
aceite de pepita de frambuesa virgen bio 50ml, 100ml o 250ml
Ja to teraz zaczynam eko mama sie robic.
Rady anney co do olejkow naturalnych zapisalam i juz sie w nie zaopatrzylam.
Po co kupowac chemie i smarowac dziecko tablica mendelejewa skoro mozna naturalnie.
Z corka niestety tak nie robilam.
Lilija kiedys slonce nie bylo takie szkodliwe jak teraz. Dziura ozonowa robi swoje.
Wiadomo ze najlepiej dziecka na slonce nie wystawiac i trzymac w cieniu. I pewnie wszystkie bedziemy to robic.
Jednak tutaj gdzie mieszkam jest bardzo duzo slonca przez caly rok i calkowicie go nie omine. Codziennie musze odebrac corke ze zlobka o 13 wiec chcac nie chcac na slonce na chwile wyjde i w razie w wole czyms posmarowac. Najlepiej czyms naturalnym i padlo na olej z malinki.
Ostatnia edycja:
lucalew
Fanka BB :)
Cinamona ponoc dziura ozonowa to bzdura. W tym linku tez jest o tym.
reklama
Ale cos z tym sloncem jest nie tak.
Ja sie kiedys nie smarowalam, godzinami na sloncu lezalam i nic mi nie bylo. A teraz jakbym sie filtrami nie smarowala to byloby nieciekawie z moja skora.
Ale generalnie wiadomo ze im mniej kremow itp dla takiego maluszka tym lepiej.
Ja sie kiedys nie smarowalam, godzinami na sloncu lezalam i nic mi nie bylo. A teraz jakbym sie filtrami nie smarowala to byloby nieciekawie z moja skora.
Ale generalnie wiadomo ze im mniej kremow itp dla takiego maluszka tym lepiej.