reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Cinamona - ja dopiero tez szukam i się ogarniam w temacie eko, ale też się nie naprawiam max na to. W sumie pewnie najpierw zuzyje to co mam, a potem będę zamawiać bardziej eko.

I w temacie kremów i olejów do opalania
Przegląd ekologicznych kremów, olejów oraz maseł chroniących przed słońcem

I tu jest gdzie można kupić ten z malin :-)

Anney - masz siłę jeszcze raz napisać co używasz dla dzieci? Bo chyba się nie przekopie przez te posty stare...

reklama
Aaa dziewczynki! Powoli przychodzą wszystkie przedmioty, które zamówiłam! Jaram się haha! Wczoraj doszedł materac gryka kokos w przepięknym pokrowcu jasnoszarym w biały ornament, z białymi bokami no po prostu cudo! Oczywiście prześcieradło będzie założone ;)
A dzisiaj przyszła wanienka oooo ja! Zakochałam się! Nie sądziłam, że można się aż tak podniecać wanienką, ale ja to robię haha! Patrzcie jaka ślicznotka ;)
Nasz zestaw różni się wyłącznie kolorem wanienki - jest czarna, ale cała reszta i stelaż w tych kolorach co na zdjęciu :)

Załączniki

• 1435837726540.jpg
    1435837726540.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 67
Wyszukałam na alledrogo, bo zależało mi na takiej ze stelażem i odpływem, no i jak zobaczyłam ceny takich kompletów to stwierdziłam, że dołożę te dwie dyszki żeby mieć taką co oko cieszy ;)

Jeszcze tylko łóżeczko, ale ono zanim przyjdzie to chyba wieki miną! Podobno czas realizacji to maksymalnie 15dni. Minęło 5 dni, a ja chcę już teraz! Hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Mi z zakupów zostało parę drobiazgów które mogą być po porodzie i stwierdzilismy z moim m że przydała by się elektroniczna niania. Bo jak będzie w pracy, to nie będę brać dziecka ze sobą do kotłowni by zapalić w piecu a marznąć też nie bedziemy i niewygodne jest ustawienie pokoi w tym domu i jak pójdę do kuchni gotować obiad albo coś wogóle zjeść to bym musiała za każdym razem małą nosić ze sobą a to nie wygodne i dla mnie i dla niej.
Tylko teraz muszę znaleźć taki który ma dobry odbiór w pół piwnicy..

Do góry